Jump to content

LitenLuring

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LitenLuring

  1. Var en tur innom våpenhandleren igjen idag. Og i hylla der stod en browning a bolt 3. Dette virket som en solid og god børse. Synes stokken her var utrolig god å holde i, godt avbrekk. Beddet og frittliggende løp. Noen som har erfaring med denne børsa? Gav et særdeles godt førsteinntrykk?
  2. Hei Lurte på om det er noen som leverer syntet stokker til eldre tikka modeller som m55 og m558? Noen som har peiling på dette? Laminat stokker kan og være av intresse.
  3. En onkel har en M55 i 308 jeg kan få overta. Men finnes det syntet eller laminatstokker å få tak i til disse? Tenker da ikke på grs eller kkc da det blir for tungt i skauen.Hvordan er det å bruke leupold qrv på disse børsene? Har litt ulike sikter og har qrw ringer til alle disse og er veldig godt fornøyd med den løsningen når jeg bruker forskjellige sikter.
  4. Etter mye om og men og lesing av tester, annonser osv har jeg snevret valget av rifle inn mot to børser som jeg har for hånden nå. Det blir enten en pent brukt tikka t3 laminat ss i 308. Kun skutt et par hundre skudd. Eller det blir en helt ny howa 1500 enten precision eller houge. Alle disse blir med en sonic 45 demper, og prisen er ikke så fryktelig langt fra hverandre. Tikkaen lander rundt 12 lapper med demper og litt ekstrautstyr. Samme lander en ny howa precision med demper, houge utgaven av howa kommer på rundt 10 lapper. Alle børsene er i rustfri utførelse. Hva ville folket her valgt. Pent brukt tikka eller helt ny howa. Presisjon er et av de viktigste kriteriene, sammen med vekt. Ønsker ikke en alt for tung rifle, da jeg stort sett driver med smygjakt og sitter lite på post. Noen som har innspill som kan hjelpe meg med valget:-)
  5. Lurer på om noen her har erfaring med sako a2. Har fått tilbud om å kjøpe en rifle bygd på sako a2 kasse og lurer på om dette er noe å se nærmere på? Kvalitet, driftssikkerhet osv?
  6. Hei Er på jakt etter en rifle til bruk i bratte lier og høyfjellet, tenker da at vekt er en faktor å ta hensyn til. Kaliberet jeg har bestemt meg for er 308 win, så dette er avklart. Har kikket på flere rifler, men to av favorittene er sako finnlight og remington 700 mountain. Noen som har erfaring med disse riflene? Presisjon, driftssikkerhet osv? Liker veldig godt stokken på remington mountain børsene.
×
×
  • Create New...