Jump to content

FredrikHolm

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Snakket med Dag Ole akkurat, han hjelper til han så blir børsa brunert den, er enig i at ting skal være " riktig" slik som sølvrev skriver, og kan fort tenkte meg at jeg ville angret på andre coatinger etterpå OCD livet er hardt.
 2. Hei, er klar over stortråden om duracoat, men finner ikke noe som stiller disse tre opp mot hverandre.. Jeg har en Sauer Drilling som er noe punktvis slitt i blåneringen (som gir meg skikkelig OCD) og som jeg vurderer å coate slik at jeg kan roe litt ned på oljearsenalet på tur, samt at jeg slipper å ha oljeOCD om det skulle finne på å regne/snø på jakt. ( Ja, pusser uansett etter tur, "men læll" ) Dette er våpen jeg har null planer om å selge, da det tok meg 4 år å få fatt i det, å jeg vil gjerne bevare det så lenge som mulig så jeg forhåpentligvis kan ha det i ett tiår eller 2. Nå kunne jeg tenkt meg å fått gitt det enda mer oppmerksomhet ved sesongens slutt mot nyttår, å da stiller man spørsmålet: Re-blånere? Leser at det kan være skummelt mtp at man kan ende opp med 3 løp. Duracoat eller ceracoat? isåfall, hva vil være best? Og er det noen i Trøndelag som eventuelt kan hjelpe? ( ja vet man kan gjøre det selv, men så kan man slippe å kjøpe utstyret) Banner sikkert i kirka nå, men så er det mitt våpen og jeg som skal bruke det ;)
 3. TUSEN TAKK FOR SVAR :0) Ble lever søknad på en Drilling type Sauer 16/70 7x57R i forrige uke, selger kommer med børse og utlånserklæring så jeg rekker jaktstart om søknaden ikke er i orden til da, men her oppe (Trondheim) har jeg aldri ventet lengre enn 2 uker :0) gleder meg som en unge, litt dyre smell i 7x57R men det får man tåle :0)
 4. Hei! Da starter jeg opp debatten for sikkert 99’ende gang blant dere. Jeg har sett meg lei på å drasse rundt på 2 stk våpen.. Og å se en tiur e.l sitte utenfor skuddhold når jeg kun er ute med hagla.. Drømmer om Drilling, men ser fordelen ( kostnadsmessig) med kombi med ekstra rent O/U løp, å det å gå med ekstraløp i sekken for så å bytte alt ettersom hvilket terreng man går i. Har sett på egun, blocket osv, men nå sett meg blind.. Så her trenger jeg hjelp, å da håper jeg noen her har svar :0) Pro’s / cons? Forslag til våpen/kaliber? trenger noe primært til småvilt. Budsjett er 20-25k , kan strekkes om jeg kvitter meg med hagla jeg går med i dag ( B. Silver pigeon) , men vil gjerne beholde den pga affeksjonsverdi :0)
 5. noen hjemmeladere der ute som har en oppskrift på å få 22-250 sub sonic så den blir litt snillere på småviltjakta .
 6. har noen hørt noe om midtre gaudal/ soknedal? vært der 2 år på rad, aldri sett så mye fugl som ifjord, men kan jo fort ha endret seg.
 7. Hei! sikkert spurt om før og sikkert dumt spørsmål, men det får være. Sliter med å bestemme meg for storvilt rifle, tenkte først på sauer 202, men vil heller være litt nøktern på pengebruken på første storviltrifla, i tilfelle det ikke blir så voldsomt mange turer. Vurderer Tikka T3 hunter eller Remington 700sps , begge i .308W. Det jeg sliter med er følgende: Skal man kjøpe nytt eller brukt? Skal man kjøpe Remington , da jeg allerede har en remington 700sps 22-250, herunder det som sikkert er et dumt spm, men kan jeg ikke da legge mer penger i å kjøpe et kikkertsikte, og stille inn montasjen likt på begge riflene og bytte rifle uten å måtte justere? Kan godt være at jeg er langt ute på viddene med resonnementet , men kan kan eventuelt ha lik montasje på Rem og tikka å slippe justeringer ved bytte av rifle?
 8. i jungelen av kikkertsikter så tenkte jeg å virkelig investere i et skikkelig sikte når jeg først skulle slå til. Valget var egentlig falt på Swarovski Z6I 5-30X50 II. P BT L 4A-I, men så var jeg å så litt i butikken, så fant jeg Docter Kikkertsikte 3-12X56 Elgbane som så ut som en konkurrent til swarovski`n noen erfaringer?
×
×
 • Create New...