Jump to content

chef79

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

chef79's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen her som lader 500grs støpte kuler med N140 eller N135 i .458WM?
  2. Noen som har ladet 250grs sonic target i 375h&h og har data å dele?
  3. En dakota arms hunter 97. Laget stige fra 66 til 72, men ble kalt ut på havet før eg fikk testet. Blir å prøve om ett par uker. Har vel ikke støpt kuler og ladet vel? Har en pakke på vei fra accurate moulds på vei, 1x315grs og 1x275grs i samme støpeblokk.
  4. Joda har appen og har sjekka, men alltid greit å høre om noen har noe velprøvd med kombinasjonen. Tenker at 66grs++ i ansiktshøyde er verdt bittelitt research hehe.
  5. Noen her som lader hornady 270 rn-sp med n540 i 375h&h og vil dele litt ladedata?
  6. Så da er konklusjonen som følger; det er lovlig å ferdes langs veien med rifle uladd i futteral på ryggen. Til tross for den dårlig ordlagte og tvetydige paragrafen. "Den som transporterar skytevåpen på offentleg stad kan ikkje bære skytevåpenet i hylster eller liknande, som er festa til kroppen på ein slik måte at det gjev rask tilkomst til skytevåpenet." Får følelsen av at dette handler mer om pistol/revolver i hylster eller i bukselinningen, uten at det er spesifisert i teksten.
  7. Er ei lita bygd på Vestlandet. Alle kjenner alle, men der er jo ett par hestpeiser Hehe. Tenkte mest på hvordan loven er, og om det er ett "lovbrudd" å gå. Bruker å sende en mld til polisen når vi går og øvelsesskyter så noe aksjon blir det ikke
  8. Hvordan er loven i forhold til å gå fra bolig til jaktsted/privat eiendom? Er ofte hjemme hos min far og bruker da å skyte på eiendommen(rev, sjøfugl og trening), som har vært problemfritt. Men nå er det hund i hus som er livredd smell, så da må eg bevege meg ett par km til nytt egnet sted. Det er da langs veien gjennom bygda. Er det noe lover mot å henge rifla på ryggen og spasere dit? Sluttstykket ligger i ryggsekken så klart.
  9. Fikk flere hundre kuler som er trekt fra nato ammo men litt i tvil på hvilken kule eg kan bruke å ta ladedata fra. 145 grain helmantel. Hvis noen vet hvilken kule eg kan ta utgsngspunkt i, eller hvis noen har ladet slike før og har noe å dele så hadde det vært supert Har N140 og n540 for hånden
  10. akkurat fått noen bokser med varmageddon, kan e muligens få noen ladedata med deg så eg slipper å kaste bort en boks bare på testing . er ikke ute etter noe superdrep ladninger, mikkel og ravn\kråke. men de må gå rett og presist så klart. tips i riktig retning settes pris på. I 30-06 mvh
  11. Ikke noe å utsette på service derfra, bestilte kikkertsikte og vet ett feiltakelse bare en ring. De sendte andre ringen gratis og en god helg melding på mail. Kan ikke bli stort bedre enn det vel?
  12. tenkte å lade opp noen skudd i 30-06, slår opp i quickload og der står det 30-06 saami og 30-06 cip. ikke noe av infoen eg fikk med rifla sier noe om hvilken standard eg skal bruke når eg skal sjekke ladninger. lader med hjemmestøpte 180gr RN lee kuler og med n540 krutt. prblemet er at trykket kommer inn i gul sone på saami mens en er helt ok i cip på 48 grain. noen som har noe kunnskap om hvilke data en skal gå etter?
  13. Har brukt fra 7 til 14 grain. prøvd mange typer kjøpe kuler og starter på 12 grain og jobber meg nedover. det bruker å bli rimelig stille fra 10 grain nedover
  14. Hehe .322 skyldes nok en glipp i konverteringsprrosessen+ litt menneskelig kluss. kalibrert micrometeret på nytt og målt opp på nytt. 7.88mm eller .3102in noe som hørtes mye bedre ut Fra 7.82 til 7.88 er det så mye forskjell at det er behov for sizing? lee blokkene mine produserer 7.84 de har eg skutt noen hundre skudd med uten noe problem. Der og har eg ladet 180gr med 36gr n140 bak, og da uten noen tegn til overtrykk på tennhettene. Begge round nose.
×
×
  • Create New...