Jump to content

Revefar

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Revefar

  1. Flott! Takk for alle svar, tips og råd. Kommer til å legge ut prosessen i bilder her ( dersom det blir noe å vise fram da )
  2. Hvordan er det med valg av type blad? og til slutt festemiddel? Der ang feste at det skrives om en del diverse forskjellige? Pros and cons?
  3. Det høres bra ut. Har ei bjørk som skal felles snart. Blir det da å kappe ut en bit som er på drøy størrelse av emnet for så å tørke den? Tørker du den da i micro innpakket i papir slik at det trekker in damp/ fukt som kommer ut? Hvor tørt skal emnet være om man måler det med fuktmåler?
  4. Hei! Har lenge hatt lyst til å lage min egen kniv av typen brukskniv/all around kniv. Har surfet rundt på internettets bølger for å finne en grei oversikt over hva jeg trenger og hva jeg "bør" velge. Det har resultert i at jeg nærmest har druknet i ulike typer emner til skjefter og knivblader... Noen tips? Enkel oppskrift for fremgangsmåte og valg av materiell? Har sett igjennom en del poster her og har inntrykk av at det sitter mye dyktige kniv makere her. Ser frem til tilbakemedling Revefar
×
×
  • Create New...