Jump to content

Revefar

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Revefar

 1. Flott! Takk for alle svar, tips og råd. Kommer til å legge ut prosessen i bilder her ( dersom det blir noe å vise fram da )
 2. Hvordan er det med valg av type blad? og til slutt festemiddel? Der ang feste at det skrives om en del diverse forskjellige? Pros and cons?
 3. Det høres bra ut. Har ei bjørk som skal felles snart. Blir det da å kappe ut en bit som er på drøy størrelse av emnet for så å tørke den? Tørker du den da i micro innpakket i papir slik at det trekker in damp/ fukt som kommer ut? Hvor tørt skal emnet være om man måler det med fuktmåler?
 4. Hei! Har lenge hatt lyst til å lage min egen kniv av typen brukskniv/all around kniv. Har surfet rundt på internettets bølger for å finne en grei oversikt over hva jeg trenger og hva jeg "bør" velge. Det har resultert i at jeg nærmest har druknet i ulike typer emner til skjefter og knivblader... Noen tips? Enkel oppskrift for fremgangsmåte og valg av materiell? Har sett igjennom en del poster her og har inntrykk av at det sitter mye dyktige kniv makere her. Ser frem til tilbakemedling Revefar
 5. Takk for svar. Er fornøyd selv med den. Da blir det nok bursemaker som får se på det, eller jeg får skyte mere med den å venne meg til litt tungt avtrekk:)
 6. Flott! Takk for tips. Da blir det innkjøp av kort neste sesong. Om noen har andre tips, så er det bare å fyre løs takker og bukker
 7. Hei! Tenkte å høre her om hvordan man kan justere avtrekket på en sabatti90? Er dette noe som jeg enkelt kan justere selv, eller anbefalerer dere at en børsemaker eventuelt får gjøre det? Synes avtrekket er noe tungt i forhold til andre børser jeg har skutt med. Har ingen erfaring med arbeid på børse selv, men en plass må man jo starte.
 8. Vi er to innflyttende jegere, som søker jakt i Vestfold og eventuelt område nært fylkesgrensa. Vi søker primært småviltjakt (inkludert rådyrjakt). Setter pris på tips og hint om hvem vi kan kontakte. Vi er også gjerne med andre jegere dersom det er åpninger for dette i ulike jaktlag.
 9. Har hørt på jungeltelegrafen av bly skal bli forbudt i rifle ammo? Og at da 6,5x55 blir ulovlig å jakte hjortevilt med? Noen som kan avkrefte/ bekrefte dette?
 10. Takk for svar og råd Rune! Skal høre litt rundt ang hjelp v kjøp av brukt våpen. Har hørt man bør legge pengene i en orntlig kikkert
 11. Brukt vs nytt har jeg egentlig ikke tenkt mye på, men igjen så er ikke erfaringen og kunnskapen på min side enda. Tenker at for å se over en brukt å vurdere standen på dette er vanskelig? Tenker syntetisk stokk i utgangspunktet. Til valg av kikkertsikte har jeg alt for liten kunnskap til å uttale meg om, men det som i hovedsak skal jaktes på er nok rev og rådyr i første omgang.
 12. Ca puls minus 15000 men tenkte å ta med en tofot og links rifle. Så havner fort der på den pakken
 13. Takk for svar! Ser på siden til jakt og friluft. I denne spesialtilpassete våpenpakken. Tikka T3 Lite i 6,5x55. Tikkas T3 rifler deler de samme grunnprinsipper og er alle designet rundt en relativt «tett» låskasse med et 2-låseklakkers sluttstykke. Tikka T3 er en av Norges aller flest solgte rifler om dagen og tilbys i en rekke varianter som hver er tilpasset sitt bruksområde. Kikkertsikte: Redfield Revolution 3-9x40 Dette er en lyssterk og god kikkert som ikke koster skjorta. Her har du det du trenger for en vellykket jakt. Lyddemper: Schultz & Larsen TMD 35. Dette er
 14. Heisann! Fersk jeger som har tenkt å kjøpe seg sin første rifle her. Har sett på litt forskjellig og valget står mellom 2 pr nå. Tikka t3 light eller howa hogue. Noen som har erfaring med disse? For og i mot. Også åpen for andreforslag, men er i denne gaten jeg tenker hvertfall.
 15. Jeg tar den gjerne! Akkurat fullført jegerprøvenkurset:)
×
×
 • Create New...