Jump to content

Andreas83

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral
  1. 100 skudd idag uten noen feil.
  2. Jeg har i over et år hatt sporadiske problemer med gspen min. Av og til hentet den ikke ny patron fra magasinet, en og annen gang stod avfyrt tomhylse igjen i kammeret. Mistenkte først at geco ammunisjonen jeg brukte var noe svak. Prøvde andre typer ammunisjon, klipte ned lengden på rekylfjær men problemet var der sporadisk. For rundt en uke siden etter en skuffende trening av VM program med et par funksjonerings feil under presisjonsdelen og 4 under duellen bestemte jeg meg for å plukke den ifra hverandre igjen. Inni ramma fant jeg noen små groper som tennstift
  3. Skutt på 25m i ransom rest. Var friske nok ja. De går sikkert bra med mindre krutt også. Vv sine tabeller går opp til 3.8-4gr n310 maks med tilsvarende kuler. Har begynt å kikke etter alternativer til HN sine kuler for å holde prisen på hobbyen nede.
  4. Prøv wcbf sine 158gr kuler. Jeg fikk en liten håndfull for å prøve. 3.6gr N310 37mm patronlengde Lett krymp CBC hylser Federal hetter Kommer til å kjøpe flere av disse. Vil da prøve å redusere kruttmengden. Har gode erfaringer men HN sine 158gr kuler ned mot 3gr N310 (Pressa var satt opp til å lade 105gr swc når jeg ladet dem. Orket ikke å forandre mer enn seater dien.)
×
×
  • Create New...