Jump to content

Spifflelight

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Spifflelight

  1. Hei igjen, Takker for svar. Var innom en butikk på veien hjem idag, fikk et tilbud på en Sig Sauer X-six og en Browning Buckmark Contour. Nette sum av 25k for begge to. Må knuse sparegrisen kjenner jeg...
  2. Hei, Har nylig fått godkjenning for en håndfull våpen og skal nå på handletur. Julen kom tidlig i år! Har sett meg ut en lett brukt (Under 100 skudd) Tanfoglio Limited Custom til den nette sum av rett under 10k, dette inkluderer et Leupold RDS. Følger også med justerbare sikter. Skal fremst brukes på 25m NAIS og presisjon. Er det noen som har erfaringer med ovennevnte våpen, og om det er et greit kjøp? Skal også ha en .22 innen kun kort tid. Har brukt klubbvåpen frem til nå, og fått grei sans for Walther GSP - lurer på å finne meg en slik. Ser også at Hämmerli er greie våpen. Anbefalinger her også? Har plukket litt på Pardini .22, men synes vinkelen på håndleddet blir uvant og litt ubehagelig på disse. Ble litt diffust, men alle tips mottas med takk . PS: Sig's 1911 .45 modeller - erfaringer her også? God helg!
  3. Hei! Som førsteinnlegg kan jeg vel like gjerne skrive litt om behandlingstid og slikt på "mitt" våpenkontor. Leverte inn papirer som førstegangssøker forrige fredag (26.09.2014) på Stord Lennsmanskontor, de sendte det videre med post til Haugesund. Ringte på mandag ettermiddag for å forhøre meg om muligheten til å plukke det opp der, det var ikke noe problem. Hun jeg snakket med hadde ikke sett søknaden inne i bunken ennå, men noterte navn og nummer. Fikk telefon i dag (02.10) og ble fortalt at jeg kunne plukke opp papirer. Hun presterte attpåtil å beklage at hun ikke hadde sett søknaden på tirsdagen, så faktura var gått ut. Søknaden var altså behandlet og innvilget 30.09 - to arbeidsdager etter at den var sendt inn. Kudos!
×
×
  • Create New...