Jump to content

LynxGT

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

LynxGT's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. LynxGT

    M03-Klubben !

    Melder meg inn i M03 klubben med en ny ankommet extrem med 308 og 6,5 løp. nå venter jeg bare på optikk så blir det bra. Veldig fornøyd så langt. Virker som et solidig bygg som tåler en trøkk.
  2. Har brukt ei 500 hagle i noen år som bamsebrems. Har vært med på masse turer og blitt misshandlet i den grad det går. Alltid fungert. Har opplevd at rifle og revolver fryser så man ikke får opperet mekanismen. Men dette skjedde aldri med 500. Har da ikke testet den så mye med hagleløp. Kan i hvertfall anbefale den på det sterkeste. Makan til arbeidsjern.
  3. Har brukt både mammut og helsport sine værstinger i telt på svalbard vinterstid. Kan anbefale disse på det sterkeste. Men som nevnt over. Underlaget er like viktig.
  4. LynxGT

    Browning Bar

    begynte å lure litt her, er det mulig å ettermontere oppspenner på Bar?
  5. LynxGT

    Browning Bar

    Får gjøre et forsøk og se hvordan det blir.
  6. LynxGT

    Browning Bar

    bbdg har lest et sted på kammeret her at du har justert en del bar for demper. har noen av disse vært kappet?
  7. LynxGT

    Browning Bar

    kjøpte i 308 win. og etter som jeg veit har ikke 308 noe imot et litt kortere løp. tenkte da mest på hvordan gasstrykket vill reagere på et kortere løp.
  8. LynxGT

    Browning Bar

    takker for svar. Noen som har anbefalinger av demper? Vill ha det så kort som mulig hele riggen.
  9. LynxGT

    Browning Bar

    Rifla er kjøpt for ei lita stund sia. Men har desverre ikke h.c. Da tiltenk bruk var no helt annet enn vanlig jakt. Og siden jeg bor på svalbard og leste om problemer med oppspenner under kaldt vær så ble det valgt bort.
  10. LynxGT

    Browning Bar

    etter at sjefen i huset sa at jakktbikkje søknaden jeg hadde levert for ei stund siden var invilget gikk tankene kjapt over på hvilken rifle i skapet passer for dette. blikket falt kjapt på den korteste der inne. og etter utfallige søk og leiting sitter jeg fortsatt igjen og lurer på noen ting. tenker å montere demper på denne. men vill ha den så kort som mulig, er det noen som har kappet løpet på sin Browning Bar? Har den i 308 så lurte på om det går fint å kappe løpet til 42-45cm? og hvilke demper anbefaler du/dere til montering? tenker demper for å beskytte min og hunden sin hørsel best mulig.
  11. Går og lurer på å anskaffe en Vortex Viper Pst 1-4x24. Har vanlig håndkikkert fra Vortex som er brukt under reinsjakt som jeg er veldig godt fornøyd med. Lurer på om noen har prøvd dette siktet og kan si noe om optikken. Har lyst til å prøve noe annet en tysker til mange flere lapper.
  12. LynxGT

    Ny hund

    Tusen takk for utfyllende svar AdArma81. Bor for tiden på Svalbard,men er på flyttefot ned til Brumunddal nå på nyåret. hadde absolutt vært gøy å hilse på en og sett hvordan de er. har tenkt på BGS en stund nå så vi får vell se om det ikke blir en av de etterhvert.
  13. LynxGT

    Ny hund

    Har en kompis som har en NES såmå vell kanskje opp å hilse på den. så hu får sett hvordan de er. SVH har hu vært borti en del, men den var vell mest satt for seg selv i hundegård hele tiden så fikk ikke noe godt inntrykk av den. var også i litt stor syns a. Noen som har erfaringer med Bayersk V her inne?
  14. LynxGT

    Ny hund

    Går med tanker om å skaffe ny hund, men hva. her er litt av hva jeg er ute etter: den sal trenes for ettersøk (og helst bli godkjent) den skal kunne brukes som bandhund her er furen i huset sine krav må være familievennelig hund (mye hva man gjør det til selv) ikke stor ( da sist hund vi hadde var en Alaska Malamutte ) og lettstelt pels (det over forteller vell hvorfor) har sett på Bayersk Viltsporshund og Norsk Elg Svart, men kjenner så lite til disse rasene, er det noen raser jeg glemmer eller burde vurdere også?
×
×
  • Create New...