Jump to content

Mack

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Mack's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er enig i mye av det skriver om at det kun bør være tillatt i saker som angår alvorlig kriminalitet. Så får vi heller være uenige om definisjonen på hva som er alvorlig kriminalitet. Men for å leke djevelens advokat litt videre. Selvfølgelig kunne sikkert Odd Arne Ås i etterpåklokskapens lys blitt tatt inn til regulært avhør langt tidligere, så han kunne blitt sjekka ut av saken. Men hvor taktisk, klokt politiarbeid ville det vært, om han faktisk hadde vært involvert i organisert ulovlig ulvejakt, og der politiet samtidig avlyttet 11 andre?
  2. Ja, og det er vel her litt av bakgrunnen for uenigheten ligger. Det er mange her i landet som mener at alvorlig faunakriminalitet og narkotikaforbrytelser også er saker der politiet bør få vide fullmakter til å etterforske. Når det er sagt tror jeg vi vil få se flere henleggelser i denne saken. Jeg trur det er noen som er under etterforskning kun på bakgrunn av fylleprat og skryt/jug om at de har skutt ulv.
  3. Jeg syns det er tegn på bra politiarbeid at mistenkte blir raskt løslatt, når det raskt viser seg at de er uskyldige i forhold de er mistenkt for. Telefonavlytting er generelt noe politiet sjelden bruker, nettopp av de grunnene du nevner. Men det har i en del tilfeller vist seg å være gode etterforskningsverktøy, og bevis for politiet. Husk at telefonavlytting er svært ubehagelig også for de som blir avlyttet i terror og narkosaker. Også potensielle terrorister og narkolangere bruker telefonen til å snakke med familie og venner om dagligdagse ting. Det er greit å være konsekvent motstander av at politiet skal få bruke telefonavlytting. Er du det? Jeg syns hvertfall det blir litt rart å kun like telefonavlytting i de tilfellene der politiet i utgangspunktet er 100% sikre på at de mistenkte er skyldige.
  4. "Våre forfedre" var nære på å utrydde elgen også på 17-1800tallet. Den overlevde mye takket være innvandring østfra. Gir ikke det litt grunn til ettertanke? Og angående norsk matproduksjon. I en evt krisesituasjon tror jeg ikke det er sauebrukene i Østerdalen som vil være det avgjørende for vår overlevelse. Norge eksporterer utrolige mengder med fisk til utlandet hvert år. Så matmangel ser jeg ikke på som noe stort problem.
×
×
  • Create New...