Jump to content

ajlu

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ajlu

  1. Har skutt en god del små- og stor hønsefugl med .222. Bra kaliber til dette, men har sprengt noen ryper. Jeg ville ikke utelukket .223, da disse løpene ofte kommer med større riflestigning, noe som gjør at du kan benytte tyngre kuler, og dermed lavere hastighet med opprettholdt presisjon, noe .222 i mindre grad tillater. Min oppfatning er at en kombi bør være så lett som mulig for å kunne brukes som ei hendig hagle. Grammene fort kommer ved montering av kikkertsikte. Derfor er min anbefaling 20/76. Ref forrige resonnement, vil jeg også være forsiktig med å sette på et for stort kikkertsikte.
  2. Takk for god info-formidling. Jeg har ikke finlest Normas sider, men det overrasker litt at de ikke informerer om slikt på hjemmesiden hvor de presenterer komponentene. Fornøyde kunder er vel mest lønnsomt i lengden...
  3. Takker! Da jeg bruker 6,5-en til både toppjakt og "blyspissjakt" vil det med andre ord være lite heldig å ta i bruk DL da.. Slik jeg forstår det, har Golden Target samme ballistiske egenskaper, men uten molybden/voks-belegg?!
  4. @Bly og SittingDuck: Ikke molybden og vanlig kobbermantelprosjektiler i samme pipe i det hele tatt, eller uten puss mellom bruk av respektive? Hvorfor?
×
×
  • Create New...