Jump to content

Naturk

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Naturk

  1. Ulvens plass i nordiske land er politikk og ikke økologi. Dette berører enormt mye. Nordiske evolusjonsbiologer, biologiprofessorer og andre forskere mener også at vi ikke trenger ulv som predator for at våre nordiske økosystem skal fungere/være intakt. Jegerstanden bør stå sammen og vise solidaritet. Sats på aktiv forvaltning av hjortevilt og rovvilt.
  2. Ulv er politikk og ikke økologi. Å gjeninnføre en «gammel traver av en predator» inn i et helt nytt konsept med fellesskapet et av verdens rikeste land der alle skal ha det like trygt og godt sosialt i arbeid og på fritid må bare medføre voldsomme unødvendige endringer. Dette berører enormt mye. Bare til eksempel tamreindrift for halve landet. Verneverdige villreinstammer dekker større areal. Beitenæringa. Forvaltning av hjortevilt, ett stort engasjement over hele landet. Dyreetiske aspekt da vårt hjortevilt har mistet sin beskyttelsesatferd mot ulv og vi har dyreetiske lovverk som har endret seg drastisk i nyere tid. Mangfoldige tusen av oss urbane registrerte jegere fra byene har fått fantastiske muligheter(privat og statlig grunn) til å dyrke et svært verdifullt friluftsliv på bygdene med småvilt- og storviltjakt. Hundesporten er blitt ett økende sentrum i dette. Alle de store rovdyr kan vi enkelt oppleve i mange land hvis vi bare vil prioriterer det så høyt, med børse, kamera eller øyne der de fungerer i sine økosystem i dag. Dette er politikk. Vis solidaritet til de som er berørt i ulvesonene nå. Vis i tide vår kjære nabo i øst hvor vi står. Det vi trenger minst er en langt større invasjon av streifulv over vårt ganske land til sommeren.
  3. Bjørn og jerv er flotte opplevelser. Prioritering er stikkordet. Ja takk, "alt" blir dessverre for romstort i dagens moderne Norge . Ulv er langt mer krevende enn bjørn og jerv. Det er det vel ingen tvil om nå. Fjern ulvesonene og forvalte arten likt over hele landet. Vi har ikke noen internasjonale forpliktelser. Det er heller ikke nødvendig med nasjonalt ansvar for russisk ulv. Trykk på de riktige partier. Våre politikere bør få svenskene med på laget. Tilpass jakt i viltloven, ikke på linje med mink og mårhund, men for eksempel slik som rødrev(fredning i yngletiden). «Ekte naturvandrer»
×
×
  • Create New...