Jump to content

anders0309

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, noen med gode tips til blaser montasje for 30mm ringer? Originalmontasjen er jo rimelig kostbar. Noen grunn til å velge original istedenfor f eks gs sitt alternativ? Andre alternativer? Takk for svar:)
 2. Hei, noen med gode tips til blaser montasje for 30mm ringer? Originalmontasjen er jo rimelig kostbar. Noen grunn til å velge original istedenfor f eks gs sitt alternativ? Andre alternativer? Takk for svar:)
 3. Noen erfaringer med nyeste Burris Eliminator? Forstår at det ikke er råeste optikken i dårlig lys, men fungerer det bra på lengre avstander?
 4. Hei. Noen som vet om en skytebane i oslo-området hvor jeg kan teste rifla på 200-300m?
 5. Virker som hun er minst i kullet. Moren er 55cm så vi er forberedt på at hun ikke blir av de store hundene. Og det er helt i orden. Men nå har hun vokst veldig lite den siste måneden og jeg syntes hun er ekstremt liten for alderen.. får håpe det løsner snart
 6. Hei. Har en irsk setter tispe som er 6.5 mnd og kun 43cm høy. Noen som har erfaringer med det samme?
 7. Hvem anbefales av Mylla vs XXL når man skal se på jaktreise til utlandet??
 8. anders0309

  Valg av rifle

  Hei. Trenger noen gode råd til valg av ny rifle. Jeg har nå en 6,5x55. Jeg bruker 2 forskjellige kikkertsikter på denne med warne hurtigmontasje. Da slipper jeg å skyte inn på nytt etter å ha skiftet sikte. Nå har jeg fått et tredje kikkertsikte som jeg ikke får montert med den montasjen som er på børsa. Finnes heller ikke montasjer å få tak i til denne. Derfor tenkte jeg å kjøpe en ny børse som jeg kan montere en picatinny-skinne på slik at jeg kan bruke alle siktene på denne. Fornøyd med 6,5 kaliberet, å jeg tenkte å beholde dette. Alternativt 308. Jeg har sett litt på systemrifler, blant annet Blaser. Kan man montere en picatinny-skinne på denne og benytte hurtigfester på kikkertsiktene slik at man slipper å skyte inn hver gang man skal skifte sikte? Og er det andre gode alternativer til Blaser med det oppsettet jeg har nevnt ovenfor?
×
×
 • Create New...