Jump to content

Revejeger223

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Revejeger223

  1. Broderen brukte hunden som revevarsler, når hunden jødde gikk han ut med børsa. Hunden sto ca. 100m unna åteplassen og distraherte reven så det var lettere å snike seg frem til å få skudd på den. Hører d forekommer hos flere jeg har snakket med. Er bare litt redd for at d ikke kommer rev når jeg har plassert hundegården der hvor den er plassert:-p men skal følge med utover høsten. Om reven kommer eller ikke:-p
  2. De står ca 70 m.fra der jeg har åte. Men ifra hundegården ser man ikke åte. De ferdes heller ikke der hvor reven er blitt observert fra før. Eller i det heletatt rundt der hvor jeg har åte. Kunn runder i gårdsplassen:-) De står heledagen i hundegården.
  3. Hei. Jeg har ett spørsmål:-) er det noen som har erfaring med hunder i nærheten av der hvor dere jakter rev på åte? Har to fuglehunder i hundegård på gården der jeg bor. Å jeg lurer på om reven bryr seg om dette? Den ene er en unghund på 1 år. Å er litt redd for han begynner å bjeffe å holder styr om han hører noe som tusler ute på jordet der hvor jeg jakter:-p
  4. Revejeger223

    Åtejakt

    Hei. Jeg har ett spørsmål:-) er det noen som har erfaring med hunder i nærheten av der hvor dere jakter rev på åte? Har to fuglehunder i hundegård på gården der jeg bor. Å jeg lurer på om reven bryr seg om dette? Den ene er en unghund på 1 år. Å er litt redd for han begynner å bjeffe å holder styr om han hører noe som tusler ute på jordet der hvor jeg jakter:-p
  5. Tusen takk for godt svar:-) da skjer d heldigvis ikke bare hos meg:-) Blir å sitte i bua i helgen nå, skitt jakt til alle som jakter rev;-)
  6. Hei, Da har det blitt litt spor rundt omkring på jordet, men ikke noe på selve åta. reven har gått ca 3 meter unna åta. rett forbi. er det sånn at reven skal sjekke om fare når han streifer rett forbi? Jeg tok scooteren å kjørte opp spor nede ved elvekanten der hvor jeg har åta. kjørte hele strekka på jorde ved elva, å noen stikk veier ned til åta. spora ble knall hard over natta. å da gikk jeg på med blod. bloddrypp i scooterspora til åta. pluss en del hundepellets. noen som har noe svar på hvorfor reven bare streifer forbi slik? det skjedde 2 netter på rad.
  7. Hei, Har nå hatt åta ute i snart 1 å enhalv måned. å har ennå ikke sett noe aktivitet på åta. men det er mye spor rundt om på jordet, ca 50 meter til hver side for åta. åta ligger ved en elv (Gaula).. men den er ikke islagt ennå jeg fikk en død elg som jeg parterte i store biter som jeg la til ved hovedåte for noen dager siden. alt av åte lukter noe jæ.....! jeg hadde åte på akk samme plass i fjor, med MYE mere aktivitet, i fjor hadde jeg rev på åte samme natt som jeg la ut. Jeg vet det er kreves mye tolmodighet og venting:P Det klør i avtrekker fingeren etter å skyte rev nå, kjøpte meg en ny 223 rem med zeiss victory ht her i sommer som jeg GLEDER meg til å prøve:) flere her inne som har hadd det samme problemet?? bynner og bli veldig gira på å skyte rev når jeg ser alle som legger ut bilder etc her inne som har skutt rev:)
  8. Flott. Jeg tenkte å partere opp i biter, ettersom jeg har en del liggende på åta fra før, så fryser jeg bare en god del, så har jeg åte ekstra lenge:))
  9. Hei:) Noen som har erfaring med elg som åte til rev?? kommer en liten påkjørt elgokse til meg i morgen. tenkte å partere opp i ganske greie stykker( slik at reven ikke stikker av med det) har i tillegg et helt påkjørt rådyr( som er sjært og partert opp i biter) fisk, svinekjøtt, hundepellets å mye annet på åta) det blir ikke for mye å legge på litt elgvomm å elgkjøtt vell??
  10. Flott. hjertelig takk for svar. da er det bare å sitte å vente:)
  11. Hehehehehe takk for svar Tyren64:) har rådyr rester i en stamp i garasjen, som kjærringa er veeedig imponert over:P d bynner og lukte godt nå er det noe problem å fylle på rådyrrestene på hovedåte?hovedåte består av: mye grisekjøtt, fisk. brød etc..etc... samt rester fra småvilt jakta som jeg blandet ut i vann å blod. hovedåte har ligget i ca en mnd nå, men ingen aktivitet. åte er nedsnødd nå, reven finner vell maten selv om det er en del snø over?
  12. Hei. Er det noen som har erfaring med matblod/ blod på revåte? har noen flasker stående innendørs nå. å venter på at blode skal surne blodet surner vell når det er på flasker? me korka på??
×
×
  • Create New...