Jump to content

Henrikv

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Henrikv's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Kan melde om hva som er gjort til nå. Etter å ha reist frem og tilbake i forskjellige butikker endte det opp på nortura for å få tak i balje som kunne brukes. Det er ikke bare bare å velge riktig plastbalje pga. stoffer i plasten som kan påvirke kjøttet. Fikk en balje på 400 liter, litt i overkant stor, men fikk den gratis. Har lagt lårene i salt med en liten del sukker i. Salt får man kjøpt i litt større kvantum på felleskjøpet. Ettersom lårene er såpass store tenker jeg lårene kommer til å bli liggende i ca 2 uker. Deretter tas de opp, tørkes av med en klut og henges til tørk med god lufting og uten mulighet for gnagere å komme til. Tørkeperioden blir nok nærmere et år.
  2. Hjorten er felt og vi har to lår som skal spekes. Hvert av lårene er mellom 10-11 kilo. Så hvor mye tørrsalt skal vi bruke, og hvor lenge skal de ligge?
×
×
  • Create New...