Jump to content

w00bler

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by w00bler

  1. Beklager, glemte vel å nevne den lille detaljen at min mest brukte skytebane har forbud mot mantel, derfor må jeg benytte bly / LRN. Alternativet er en annen bane litt lenger unna, men da med lapping mellom rundene fremfor elektronisk visning mellom hvert skudd Bruker til vanlig Geco 124gr FMJ i feltløypa, men det er kjedelig å ikke kunne trene .22 og 9x19 på nærmeste bane.
  2. Kjøpte en Sig Sauer P226 X5 Allround for en stund tilbake, men kom aldri i mål med å skyte Magtech LRN i den. FMJ gikk greit, mens LRN i store trekk trakk ca 20cm i til venstre, og sendte samlingen rundt 30cm i høyden. Vurderer nå enten å gå til innkjøp av en CZ75 SP1 Shadow eller nytt løp til Sig'en. Sistnevnte er selvfølgelig å foretrekke. Er det noen som har erfraing med P226, løp fra IGB og LRN?
  3. Jeg har samme problemet med min pistol i 9x19. Magtech 123gr LRN trekker i hovedsak til venstre, og med god spredning i høyden. Har forsøkt diverse FMJ'er som går greit, men ulempen er da at jeg må bytte bane. Slugge vil si å kjøre en blykule gjennom, og måle diameter i etterkant for å se om den holder seg innenfor .355 eller er så vid som .358?
  4. Takk for svar, Varegg. Jeg er veldig enig i det du skriver her. Grep og grepsvinkel har mye å si, og jeg har dessverre ikke fått testet grepet på en P226. Jeg er usikker på om det er noen i klubben som har denne pistolen, men skal forhøre meg litt der. På 9mm har jeg kun erfaring fra en Pardini GT9, men denne ble litt for "grov" i grepet for meg. Ellers er det Glock 17 fra militæret og Beretta som er litt for langt tilbake til å gi en reell erfaring med hvordan grepet var. CZ75 falt vel forsåvidt i smak da jeg fikk testet den for en stund tilbake, men ikke 100% sikker på om det er et valg for meg. Tanken med .22-kit til P226'en er nok heller å kunne sende billigere ammunisjon mot skivene i en periode, og så jobbe med rekylen på 9mm når man har mer stabilitet på pistolen forøvrig. Når det er sagt er jo prisen på kit'et nok til ca 2.000 skudd i 9x19. En dedikert .22 er nok noe av det første jeg vil erverve meg. Forøvrig også enig med 6" løpet (f.eks da S&W 686 Performance Center), men denne koster nok godt over det jeg vil kunne få kjøpe snub'en for. Snub'en har også en sentimental verdi, men eieren kan nok beholde den i en god stund til om 686PC blir førstevalget. Og når du nevner penger i sammenhengen her. Hadde man hatt litt ekstra cash liggende, hadde nok Pardini vært førstevalget på .22 Føler jeg får meget gode samlinger med Pardinien, og mener at man ikke kan skylde på siktet eller våpnet generelt der
  5. Hei. Jeg har akkurat fått kursbeviset fra sikkerhetskurset, og vurderer nå frem og tilbake hva man skal gjøre med innkjøp av våpen. I hovedsak er jeg ute etter tre våpen, hvorav jeg for cal .22 LR renger med å få en gunstig pris på en GSP. Det samme gjelder for revolver i kaliber .38/357, men dette er dessverre en snub. Til litt grovere kaliber vurderer jeg for tiden på det sterkeste en P226 MK25. Rett og slett av den barnslige grunnen at man har et anker på den, og jeg bruker en del av fritiden til å dykke samt kunne tenkt meg en båt om anledningen bydde seg. Jeg har kikket litt på nettet, og lest en del tester som jeg mener har konkludert i at pistolen er et godt valg. Dette er selvfølgelig basert på personlige preferanser og jeg har kanskje oversett de mer kritiske anmeldelsene. Er det noen som har noen erfaringer med denne pistolen, og kan gi tips og råd her? I hovedsak vurderer jeg Mk25, men kan selvfølgelig være åpen for andre varianter, eller produsenter i det hele tatt. For tiden ser jeg nok militærfelt som den konkurransen pistolen vil bli mest benyttet i, men jeg har vel et håp om å utvide der. Et annet argumnet for å gå for P226 er muligheten til kit for å kunne sende av gårde .22 i samme ramme. Dersom noen har erfaringer her også, mottas dette selvfølgelig med takk. Ville forøvrig H&K P30L være et godt alternativ? -w00bler
×
×
  • Create New...