Jump to content

skytegla

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by skytegla

  1. Da går jeg ut ifra jeg ikke har karantene, da jeg snakka med politiet virka det ikke som at det var bombesikkert akkurat. De sa bare at i utgangspunktet får man karantene for sånt.
  2. Hva mener du med glipp? Det var ransakelse hjemme hos meg og de så hagla den gangen uten å gjøre noe. Snart 4 år siden alt det der skjedde også.
  3. Nei det er sant, men da jeg holdt på før ville jeg begynne og konkurrere og da vill jeg ha egen pistol. Jeg driver også med jakt og hadde ikke orka å lånt våpen for å dra på jakt.
  4. Vet at jeg ikke slipper unna aktivitetskrav, sikkerthetskurs å nybegynner karantene, men tenkte det er litt kjipt og kaste bort 6mnd med skyting, kurs osv om man allikavell får avslag på søknad om pistol pga vandel.
  5. Jeg har våpen fra før (hagle) men tenkte å melde meg inn i pistol klubb og handle pistol. Greia er at jeg hadde tatt sikkerhetskurs osv men så havna jeg borti noe ruskjøring. Hva er sjansen for at en pistolsøknad går igjennom om jeg er medlem i klubb osv? Snakka med politiet som sa at jeg hadde egentlig karantene på 5 år, men det ville være en vurderingssak. Aldri noe glattcellebesøk eller vold på rulleblad. Og de tok jo ikke hagla mi den gangen så er vell ikke uegnet til å ha våpen? Noen som vet om noen eller har noe erfaring på hvor streng dem er på sånt?
  6. Aha, fikk jo et fysisk bevis på det, men det er jo blitt rota bort.
  7. Jeg tok sikkerhetskurs på en klubb, men er ikke medlem der lenger og ble aldri kjøpt noe pistol. Ligger beviset på sikkerhetskurset på nett noen plass eller er det kun den klubben som har bevis på det?
  8. Står IC eller noe på choken da?
  9. Hvilken choke bruker du på pa08 ved skyting av slugs?
  10. Godt poeng. Tenkt dette selv siden jeg er fersk jeger og føler at våpensiklerhet ikle ble prioritert på kurset, men om du ikke visste om det var avbildet ei fjellrype ellet lirype, fyfy
  11. Om man jakter fra båt trenger man noe jaktkort for sjøområdet da eller er det fritt på sjøen? Såfremt man ikke går i land noen plass såklart..
  12. Handla pa 08 på xxl. Skal aldri handle på xxl mere iallfall. Måtta mange runder fram og tilbake pga de 3 som jobbet der sa forskjellog fra gang til gang.
×
×
  • Create New...