Jump to content

aps

Administrators
  • Posts

    3,066
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Blog Entries posted by aps

  1. aps
    Da er jeg tilbake i Norge etter IPSC worldshoot 2017.
     
    Starter med å gratulere Hilde Nakling med individuell 3 plass i Standard Lady, samt 2 plass til Standard Lady laget! Sterkt! 
     


     
     
     
     
     
    Vi landet ankom fredagen og det var varmt, veldig varmt, litt mangel på aircon, og noe dårlig fransk engelsk var dette ett av de viktigste innkjøpene


    Tittet rundt på stagene og de forskjellige Area'ene , sjekket videoer fra prematch mot forhåndspublisert stage info og gjorde evnt rettinger. Holdene var lange, og stats fra prematch avslørte lav hitfactor, slik man ofte får på L4/L5 kontra L2/l3


    Lør/søn gikk til insjekk og klargjøring av utstyr for matchen, innkjøp av mat, vann og lignende, det var på det meste 39 grader i skyggen de første dagene, da jeg dro var det 11 grader, og regn, så overgangen var stor. 

    Søndag formiddag var åpningsseremonien, her ser vi Frede, Frede, Frede shooting team gjøre seg klar, her manglet det litt bagasje, og det ble gjort det beste ut av det  


    Har ikke så mye bilder fra selve åpningssermonien da jeg livestreamet mye, det ble nok for mange litt mye lange innslag og taler, men sol var det


    Litt forberedelser til Dag1, baguetter var litt obligatorisk, og rens
     
     
     
     



    Litt morro fra spise/merch området, fremmed legionen hadde stand, tidvis spilte de også musikk, var litt merkelig å høre da de dro i gang Hadeway, med what is love

     
    Bilder fra stagene og skyting, VELDIG velbygd og bra dekorert 
     


    En av de norske i aksjon

     
    Bilde fra shootoff, strømmet på med folk, tribunen tok bare enbrøkdel av de som ville se.

  2. aps
    Veps hadde Riflematch i helgen, været var upåklagelig og man kunne tusle rundt i skogen i tskjorte. 
     
    Stage1 har jeg glemt å ta bilder av, men det var mange forskjellige løsninger, og det var også mulig å ta fler skiver i bevegelse, samt venteskiver på swinger avhengig av hvordan man tok den, 2 fot, høy luke, støtte på dekk osv, var 5 mål på 100 meter, som kunne kortes ned til 70 ca om man tok de fra slutten. Desverre ingen bilder av stagen, skal se om jeg får tak i video. 
     
    Her ser vi stage 4, endel skiver nærme med vanskelige vinkler/ns, 5 skiver over vann på rett under 200meter + 1 stål, morro, tidvis litt vind, bra trening på varierende hold og skyting.






    Stage3, her var det endel forskjellige løsninger, de som var gode tok 3 skiver på 80 stående, andre på knestående med/uten 2 fot, lav 2 fot utgikk p.g.a. vegetasjon, likt som andre år, gir litt fler momenter, stageløsning var ikke gitt, men ble valgt utifra hva skyttern var sterke på.

    Lave pekevinkler, derav start med lav pipe 

    Her ser man stage3 skivene bakerst på 80meter. 

    Gåtur

  3. aps
    Jeg hadde 1 kikkertbytte, og 1 montasjebytte, så måtte skyte inn før matchen i helgen, slemmo hadde også byttet og omkonfigurert litt, så vi måtte skyte inn og verfisere. 
    Grovinnskjøt på 52 meter i går kveld, vet ish med øyemål hvor jeg bør være for å da ha riktig 200 meter innskyting.. traff bra, 0 klikk høyde og side på 200, og Ring5 på zeissen stemte som alltid da 100% dead center på 313meter. 
     
    Flott vær og vi fikk litt trim, det røde flagget er tskjorta til slemmo  
     
     
     

     
    Stålet ble provisorisk hengt opp, stålet stammer forøvrig fra kammersmellen da det ble vunnet som premie, slemmo klarte også å skyte av hodet på skruen, men ikke selve klemma, flaks i uflaks! 
    55gr på 313 meter, stål typ.. ikke hardox  

    En viss trend på montasjer og kikkerter, kan ses

  4. aps
    Det finnes fler alternativer til throwlever for zeiss v8 nå, uroonen har en, de fleste har også funnet ut at både nye og gamle swaro throw levers også virker med litt lengre skruer og mindre tilpasninger, har swaro på den andre, men manglet til denne. 

    Fellesnevnern for de fleste er at de koster relativt mye, kom over denne til 25 euro + 2,5 shipping og slo til, dette er også under mva grensen og den kom som brev i postkassen på noen få dager, so far so good, bra maskinering og toleranser, virker solid, den er laget i pom(delrin) istedenfor alu,  kunne ideelt sett drømt om at den hadde en innersving i selve "kaste" området, men virker greit å manipulere den raskt og presist. 
    Skal prøve den noen konkurranser/treninger nå så blir det vel litt tilbakeblikk
    Vet slemmo også har bestilt en, så blogget bevisst før han nå, så kan han ikke blogge!  



×
×
  • Create New...