Jump to content

Snikjeger1

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snikjeger1

  1. sendte inn mitt Leupold sikte til jakt og frilut Arendal for snart 10mnd siden pga dugg innvendig på siktet,fikk tilbake kikkertsikte i går,men det var ikke mitt kikkertsikte som kom i retur. jakt og friluft er veldig greie å ha med å gjør,har fått lånekikkert og de svarer kjapt på mail.tror de sendte det til usa for rep,det er vel der borte det går tregt,skal vel gå 10 mnd til nåda
  2. Ei tispe på ca 1100g ,hentet ned lille julaften på nedspenningsrunden.sesongens første
  3. Har fått grunneiers tillatelse til å skyte rev på et par av markane på flisneset,blir å hive ut åte,viltkamera å ei glugge iløpet av romjula,åhåpe på litt snø å måne,så vil e tro det dette i alle fall en rev:) den luska bak bilen min en morgen e skulle på jobb.
  4. er det noen som har erfaring med åte på utløserpinnene?
  5. Skikkelig lurt å skyte en hjort i beinet da,å vertfall det du ikke ser.. liiite humant
  6. Dette kan vel slå litt uheldig ut,? bokstavlig talt .
  7. dreiv å rydda ut av huset til en gammel onkel av min far da jeg kom over denne fella. Den er sikkert hjemmelaget og sikkert 100 år gammel,vertfall 50år.. noen som har sett noe lignende felle ?
  8. Spørmål: har det noe å si vilken vei fella står,altså om utløserpinnen er lengst inn mot åte,eller om fella står andre veien,da er utløserpinnen lengst vekk ifra åte,har det noe å si for treffpunkt på måren? dreiv å testa litt med ei sammenrulla avis i dag,men blei ikke veldig klokere på det,prøvde med 120 og 160.tenkte å høre hva dere gjør.
  9. du skulle vel Eeegentlig ikke fyrt av det skuddet mot kolla ettersom du hadde slengt 4 skudd etter en kalv,med tanke på at den da kunne hatt 4 skudd i vomma,og alvorlig skadeskutt,og det samme kunne skjedd med kolla,og voila,da hadde du hatt ettersøk på to dyr på samme tid.Ikke bra,ikke bra..
  10. detva en spøk har du bilde av tassen?
  11. postering med hagle hadde vert mer passende her..men men
  12. etter å ha behandlet fellene med speed dip dye å hengt de opp til tørk,låg i dyebad i 1-2 timer.så ser jeg at det er ikke over alt det er dekket med dye.fungerer det å bade fellene en gang til,et slags 2,strøk? eller vil den gamle dyen løsne ? det er helt nye feller som jeg har kjørti oppvaskmaskin,låg ute noen dager så de begynte å få rustfarge før jeg dyet de
×
×
  • Create New...