Jump to content

rem700sps223

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Hei Oddvar, vart det støver på deg?
 2. Hei, er det nokon som har ladedata til 5.6x52r? Eg har nettopp kjøpt meg drilling i dette kaliberet og vill lade rhino sine 4grams kuler. Men eg finn ingen data til desse. Tar og imot anna ladedata med takk☺
 3. Bruker utelukket våpensøylen når eg handlar våpen, ammunisjon og ladekomponenter. er veldig fornøgd med servicen og kunskapen til dei ansatte.
 4. Takker for svar så langt, forstår att jeg ikkje kan trene en basset til å bli lik en svart elghund i band, men det jeg er ute etter er en hund som funker utmerket som løs. Men håpte på få den noenlunde til i band. Derfor kjøper jeg meg basset.har gått en del på jakt og blodspor med en NES, så har litt erfaring med bandhund, og jeg inser att det å få en basset like godt til som en NES er bortimot umulig i band. Men kanskje til en viss grad fungerende. Men att losdyra ikke bryr seg bekymringsverdi mye om losen var veldi interesangt.
 5. Hei jeg lurer på om noen har erfaring med å trene en basset fauve/petit til å være stille i band og lose som løshund. Skal gå til anskaffelse av enten petit eller fauve i år men vill skaffe meg så mye informasjon som mulig før hvalpen er i hus. Jeg jakter hjort i et jaktlag og rådyr alene. Derfor kunne jeg teke meg å få til en hund som er stille i band og loser som løshund, siden jeg kommer til å jakte både rådyr og hjort med hunden både løs og i band. All informasjon blir satt stor pris på.
 6. Hei jeg lurer på om noen har erfaring med å trene en basset fauve/petit til å være stille i band og lose som løshund. Skal gå til anskaffelse av enten petit eller fauve i år men vill skaffe meg så mye informasjon som mulig før hvalpen er i hus. Jeg jakter hjort i et jaktlag og rådyr alene. Derfor kunne jeg teke meg å få til en hund som er stille i band og loser som løshund, siden jeg kommer til å jakte både rådyr og hjort med hunden både løs og i band. All informasjon blir satt stor pris på.
 7. Vill slå eit slag for meopta artemis 2000. kikkertsikte mangla på lista. Dette er eit kikkertsikte som er lagea av stål og når det blir montert på stål baser så er det eit sikte som er meir solid enn dei fleste andre sikta som er laga i aluminium for vekta sin del. dette har eg god erfaringer med fra bratte og glatte vestlands lier Har testa det opp mot eit av zeiss sine topp modellar og med zeiss kunne du skyte berre nåken få minuttar lengre. kanskje 10 minutter. og prisen er 5500kr ca. so det er eit sikte som ein ikkje blir ruinert av å kjøpe, men har like god optik som mykkje dyrare sikte, pluss att det tåler meir.
 8. hei, og takk for gode svar, jamthund har eg vurdert men er ikkje heilt min hunde rase. men beagle er noko er har tenkt på. kjekt att andre har erfaringer å dele om temaet. Har og vurdert border terier, nokon som har erfaringer med band/løs hund av denne typen? Takk for svar så langt
 9. Hei, eg skal kjøpe meg ein hund men eg vill ha ein hund som kan brukast som bandhund og løshund. Er det nokon som har tips til kva hund dette kan være? eg jaktar hjort, rådyr og småvilt primært sett. Sambuaren min eig ein jakt golden men den skal brukast til rednings hund so den er eg blitt forbudt å bruke på jakt
×
×
 • Create New...