Jump to content

ksather

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ksather

  1. hei. det er ingen hemmelighet at reven er en smarting. det jeg lurer på er om man kan kombinere mojo kritter (som etterligner døende hare med bevegelse) og fugleskrik? eller vil reven skjønne at dette bare er lureri? da det høres fugleskrik mens det er imitajon av en døende hare ute på eks jordet? jeg lurer pga jeg først bruker fugleskrik får så og gå over på hareskrik med lengre rekkevidde. noen som har erfaringer med bruk av fugleskrik og mojo critter?
  2. ksather

    Lokking av rev.

    hei. det er ingen hemmelighet at reven er en smarting. det jeg lurer på er om man kan kombinere mojo kritter (som etterligner døende hare med bevegelse) og fugleskrik? eller vil reven skjønne at dette bare er lureri? da det høres fugleskrik mens det er imitajon av en døende hare ute på eks jordet? jeg lurer pga jeg først bruker fugleskrik får så og gå over på hareskrik med lengre rekkevidde. noen som har erfaringer med bruk av fugleskrik og mojo critter?
  3. hei. det er ingen hemmelighet at reven er en smarting. det jeg lurer på er om man kan kombinere mojo kritter (som etterligner døende hare med bevegelse) og fugleskrik? eller vil reven skjønne at dette bare er lureri? da det høres fugleskrik mens det er imitajon av en døende hare ute på eks jordet? jeg lurer pga jeg først bruker fugleskrik får så og gå over på hareskrik med lengre rekkevidde. noen som har erfaringer med bruk av fugleskrik og mojo critter?
×
×
  • Create New...