Jump to content

roess

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. roess

  Pardini GT9?

  Det kan godt hende, jeg har iallefall ingen peiling på Pardini! Men den jeg så på stod det "GT" på, og det var 5" løp på den. Vil det si at den var ombygd eller byttet løp/sleide på?
 2. roess

  Pardini GT9?

  Mye bra erfaringer og tips her, takk skal dere ha folkens! Er mange forskjellige merker og modeller som frister, og hvilken som frister mest varierer fra dag til dag ofte men blir vanskelig å ikke velge Pardini etter denne enstemmige skryten! Mvh Roess
 3. roess

  Smith model10

  Sist jeg var innom Oslo skytesenter hadde de en brukt model 10 liggende, men det er et par uker siden.. Fikk klå litt på den, den var pen og tight. Blånert, 4 toms løp, originale "magna" grep. Husker ikke hvilken "dash" det var, men det var en eldre model hvor løpet har den pinnen som hjelper til å låse løpet fast til rammen. Husker ikke prisen, men var ikke så ille i forhold til tilstanden mener jeg å huske! Lykke til med jakten!
 4. roess

  Pardini GT9?

  Takk for svar folkens Den får skryt ja, var det jeg var redd for Noen som vil fraråde å kjøpe brukt? Noe utenom det vanlige en må se etter på disse, noen svakheter?
 5. roess

  Pardini GT9?

  Har i lengre tid gått rundt å lurt på om jeg skulle byttet ut den ene Glocken (Glock 19) med noe annet; noe med lengre siktelinje, mer vekt og kanskje et mer "match" lignende avtrekk. Vel, har vel til slutt bestemt meg for å gjøre det. Har i det siste fått prøvd et par andre 9mm av folk i klubben, en CZ shadow og en Tanfoglio ultra match, og likte begge disse godt. Har tidligere også prøvd Sig P210, og en noe eldre Colt 1911 i 9mm, dette var også kjempefine våpen, men heller nok da mer mot CZ75 plattformen for dette kaliberet. Uansett, til poenget; Var en tur innom Børselars i dag for å se på litt diverse, da hovedsakelig forskjellige Tanfo'er og CZ. Etter litt prating og diskutering, sto jeg plutselig med en ny Pardini GT9 med 5" pipe til rundt 16000 blanke i hendene.. Pokker! Etter å kjent på avtrekk, grep, sett nøye både innvendig og utenpå, må jeg si dette virker som et våpen av VELDIG høy kvalitet. Prisen er omtrent 6-7 høvdinger mer en jeg hadde tenkt å bruke, men det var virkelig en åpenbaring å holde i dette jernet. Det kjennes ut som til og med jeg kunne skutt brukbart med den! Siden jeg har null erfaring med dette merket, har jeg noen spørsmål. Er denne pistolen like bra som den har gitt meg inntrykk av? Er den funksjons sikker? Er det verdt å leve på nudler et halvt års tid, kontra å kjøpe for eks. En CZ tactical sport? Håper dere med erfaring kan hjelpe til litt her, det hadde hjulpet veldig! Så får jeg bare håpe for lommeboken og ernæringens skyld at alle er enige om at det ikke er noe å ha
 6. Gratulerer så mye! Bare å glede seg
 7. Hvilken har du egentlig mest lyst på da? Om du har mest lyst på en 26, så syns jeg du bør gå for det. Jeg har både 19 og 26, og skyter omtrent like bra (dårlig) med begge to. Begge er morsomme panger. Kan jo tenkes at du skyter en knøttliten millimeter bedre med 19, sånn med en gang, men nå er det vel i utgangspunktet morrofaktoren som teller mest om du vurder en 9mm Glock til spesialpistol uansett? Også er det jo bare å trene, og trene og trene osv.. Morro blir det uansett!
 8. Min S&W model 17-3 er nok mitt peneste håndvåpen: Men guttungen i meg har også sansen for "den sinte oksen" min! slenger med ett til: Forøvrig en morsom tråd det her mye morsomt å se på, håper det dukker opp enda mer! Mvh Roess
 9. Ja, var det intrykket jeg har fått også, av det jeg har lest Hehe ja, har lagret annonsen Må si jeg er fan av utseende på den også. Den ser litt klassisk ut syns jeg, ligner på en Redhawk!
 10. Takk for alle svar og meninger! Heller nok mer og mer mot en Ruger, dersom det ikke dukker opp en mod 27. Noen som har erfaring med Ruger Security Six? Dette er vel modellen GP100 erstattet? Har lest mye bra om dem, men hadde vært morro å høre hva kammer-folket har å si!
 11. Er ikke redd for å kjøpe brukt Ruger, er bare at jeg syns prisen er ganske hyggelig på de nye, og nytt er jo nytt da Har ikke kjøpt enda nei, så mulighetene er fortsatt nærmest uendelige!
 12. Flere andre som har negativ erfaring med king cobra forresten? Hender det er noen fine til salgs som ser lite brukt ut til forholdsvis lite penger.
 13. Ja, det skal jeg tro på! da har du noe av det fineste som er laget på revolver fronten, spør du meg.. Si ifra om du skal selge!
 14. Står nok mellom gp100 og 586/686 dersom det ikke dukker opp en bra model 27. Har fått prøveskyte en eldre gp100 4" av en i klubben, og den virket som en solid, bra revolver. Var så en tur på oslo skytesenter og klådde på en ny 6" gp100, og den kjentes virkelig bra ut! Denne hadde de nye (houge?) gummigrepene som kommer på dem nå, og det passet hendene mine utrolig bra Har også klådd litt på ny 686 tidligere. Disse virker også som veldig bra revolvere, som jeg sikkert hadde blitt fornøyd med. Men må si at skal jeg handle nytt, blir det nok en Ruger. Alternativet er en fin, brukt, eldre S&W. Er helt sikkert 95% synsing, men syns de gamle virker litt "dyrere" og bedre laget en de nye. (Har en gammel 17-3 som liksom er det jeg har å sammenligne de nye med) Og så skal jeg innrømme at jeg ikke er så fan av den interne låsen heller. The agony of choice!
 15. Manurhin blir i dyreste laget ja. Har en Raging Bull .44magnum blånert 6,5". Da må jeg nesten se litt der er i utgangspunktet planen å ha revolveren mer eller mindre original. Selv om en avtrekksjustering/tuning er såklart ikke å forakte! Og må såklart ha et grep som passer meg godt. Takk for alle innspill så langt!
×
×
 • Create New...