Jump to content

sourcreamking

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About sourcreamking

  • Birthday 09/30/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sourcreamking's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jau. I min sak plukket de ut alv av bestillingen min som gikk under ITAR og sendte småpell som ringer til scope og en 45 graders offset til rails. Hurra. Siste gang jeg handler der.
  2. Like problematisk fra OpticsPlanet ja... Jeg bestilte småpell som 2-fot til guttungens .22 og en ny kolbe til hagla... Fikk en lengre mail om at dette gikk ikke, samt at jeg måtte svare på hvorfor jeg bestilte fra en IP utenfor USA men alikevel skulle ha det sendt til en adresse i USA (Jetcarrier) - og hvorfor adressen jeg oppga ble flagget som en "freight forwarder"... Jeg har besvart mailen deres dønn ærlig og forklart dem at jeg trodde eksportrestriksjonene kun gjaldt vitale deler og militært utstyr. Alt jeg har bestilt kan kjøpes her til lands, men for 3-4 ganger så mye. Så nå er det bare å vente og se hva de sier... Edit: skriveleif
  3. Eller : Alle magasinforlengere fungerer på nyere Rem 870 så lenge du borer ut innpresningene i det originale magasinet som stopper tilbringeren. Nå er det jo ikke lov å utvide magasinkapasiteten, så det skal ikke bores eller bankes noe her. Jeg ville bare hatt på en forlenger så magasinet stikker nesten like langt ut som løpet.
  4. Gjerne det! Alle tips mottas med glede Også på stokker med en lovlig form for pistolgrep. Som sagt vertikalgrep er bedre for en med senebetennelse.
  5. Poenget her er jo ikke at jeg vil ha en avsagd hagle med kun pistolgrep... Jeg ønsker en kolbe MED pistolgrep siden dette erfaringsmessig er bedre for håndleddet når senebetennelsen er i full blomst.
  6. Pr. idag er det jo null problem å sage av kolben for å få kun "pistolgrep".. Og man kan fremdeles skyte med hagla, selv om grepet minner mest om noe fra en duellpistol. Syns bare det er rart å forby en alternativ ergonomi som ikke gjør at våpenet fungerer på noen som helst annen måte.
  7. Men kan jeg fremdeles montere på en uten fjær og innmat? Kun bruke denne til picatinny-skinner og diverse?
  8. Jo, hvis dette er tillatt så kan jeg selvsagt det. Visste ikke om den måtte være ubrukelig fra produsent eller hva. Vil jo helst ikke bryte noen lover, så da spør jeg heller dere her før jeg gjør noe.
  9. Det var jo en liten lettelse, kan hende denne gjør det mer komfortabelt for meg om håndleddet har en dårlig periode. Men du vet ikke hva begrunnelsen for forbud mot frittstående pistolgrep er? Jeg kan liksom ikke se noen god grunn til det...
  10. Heisann. Jeg er på jakt etter en magasinforlenger til min Remington 870 som rommer den herlige total av 0 skudd. Finnes dette? Eventuelt en magasinmutter som er overdrevet lang. Skulle gjerne festet litt diverse snacks på hagla, men det blir vanskelig uten magasinforlenger, og siden det ikke er lov å forlenge magasinet her til lands så håper jeg noen har produsert falske magasinforlengere... Er det å håpe på litt mye? Tilleggsspørsmål: Jeg ser at frittstående pistolgrep er forbudt på pumpehagle... Er det noen fornuftig grunn til dette som noen her kjenner til? Kan ikke se at hagla blir farligere pga. pistolgrep. Jeg sliter med en del senebetennelse i høyre håndledd og det er derfor til tider mye bedre for meg å skyte med pistolgrep. En mulig mellomting vil jo være noe som dette: Blackhawk Kolbe - men jeg er usikker på om dette er regnet som lovlig... Håper noen kan hjelpe!
  11. Nettopp derfor er det litt rart at han må betale 2000,- for en jegerprøve om han ikke har tenkt å skyte på dyr...
  12. Hvis du klarer å lese resten av §5 så har du svaret Ok, så det nå... Men hva med denne: § 4. Godkjente halvautomatiske rifler til øvelses- og konkurranseskyting Følgende halvautomatiske rifler som oppfyller kravene til minimum totallengde og løpslengde etter våpenforskriften § 2 første ledd, er godkjent for erverv, eie og inneha til øvelses- og konkurranseskyting, jf. våpenforskriften § 7 annet ledd, dersom skytevåpenet ved fabrikk er produsert til bare å kunne avfyre halvautomatisk ild § 7. Godkjente halvautomatiske rifler til andre behov og annen rimelig grunn Halvautomatiske rifler som nevnt i § 4 og § 5 er godkjent for erverv, eie og inneha til andre behov enn øvelses- og konkurranseskyting og jakt, og annen rimelig grunn, jf. våpenforskriften § 7 annet ledd, med mindre det følger begrensninger av det enkelte tillatelsesgrunnlaget. Ser jo ut til at det burde gå greit egentlig...
  13. Les forskriften så ser du at det du hevdet her er vrøvl. § 5. Godkjente halvautomatiske rifler til jakt Følgende halvautomatiske rifler som oppfyller kravene til minimum totallengde og løpslengde etter våpenforskriften § 2 første ledd, er godkjent for erverv, eie og inneha til jakt, jf. våpenforskriften § 7 annet ledd, dersom skytevåpenet ved fabrikk er produsert til bare å kunne avfyre halvautomatisk ild: 1. Winchester M/100, 2. Browning BAR (med unntak av Browning BAR M/1918), 3. Remington Modell four, 4. Remington modell 7400, 5. Remington 742 Woodmaster, 6. Ruger mini 14, 7. Ruger mini 30, 8. Heckler & Koch modell 2000, 9. Marlin modell 45, 10. Marlin modell 9 camp carabine, 11. Valmet Petra, 12. Valmet Hunter, 13. Voere modell 2185, 14. Vepr Super, 15. Vepr Pioneer, 16. Vepr Hunter, 17. Benelli Argo, 18. Sauer mod 303, 19. Carl Gustav 2000 light/Carl Gustav 2000 Classic Vapen, 20. Merkel SR 1, 21. Remington 750, og 22. Heckler & Koch modell 770. Ser ikke Remington 597 noe sted her.
  14. Joda, men han sa jo til karen på våpenkontoret at han ikke hadde tenkt å jakte, kun skyte på blink for trening og kos... Og dette var helt greit!(?) Derfor ser jeg ikke grunn til å avslå søknad på trening i klubb, men godkjenne søknad til jakt selv om riflen kun skal brukes til trening...
  15. Men riflen er i salg flere steder i Norge, merkelig at folk får kjøpt den om den kun kan brukes til "jallaskyting"... Ser ikke likheten mellom halvaut. rifle på pistolbane og ønsket om å ha et våpen som er billig i drift til å trene med... Likledes finnes ingen halvautomatiske .22 på lista over halvautomatiske våpen til jakt, så da er vi jo like langt...
×
×
  • Create New...