Jump to content

Urmannen

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Urmannen's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har hørt så mye bra om å langtidsmørne kjøtt i kjøleskap, så jeg tenkte jeg skulle prøve det på årets råbukker. Den ene hengte jeg i 3 døgn og den andre i 1 1/2 døgn(ca 10 grader). Deretter lå det vakumpakket i kjøleskap i 10 og 12 dager. Idag oppdaget jeg at den ene posen med en hel bog i hadde sluppet inn luft og bogen var grønn.(Vakumpakkeren har fungert veldig dårlig i det siste) Det samme gjelder en nakke. Resten av kjøttet på dyret som ikke har hengt så lenge ser tilsynelatende greit ut, det vil si jeg har ikke åpnet og lukta på det. Etter denne oppdagelsen tok jeg opp det andre dyret fra frysern og det ser ut til at flere av posene med finskåret kjøtt også har en grønntone. Dette er første gang jeg har måttet oppleve å kaste viltkjøtt...ikke en god følelse! Noen som har erfaringer med dette?
×
×
  • Create New...