Jump to content

Rumpe

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Rumpe's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk så den ikke litt engang:-) Har dere kjøpt direkte fra produsent eller har dere kjøpt hos winge? tror at hvis jeg handler sekk og litt ekstra utstyr så blir det billigere å handle hos erbelstock men vil nå bare høre hvilken erfaringer dere har på det området?
  2. Den G2 sekken sikler jeg litt på men vil ha den i en camo farge men forstår meg ikke helt på nettsiden deres, for. Eks hva er uni cam 2, jeg jakter i sogn noen som vet hvilken camo type jeg skal velge? Hvilket ekstra utstyr jeg skal plukke med?
  3. Sendte vorn en mail og noen sekk til oss som er links kan vi bare glemme, jeg synes det er en stor feil av vorn siden de da utelukker en god del potensiellekjøper. Drikkesystem vel var det vel heller ikke noe god løsning på, dvs jeg fikk et svar hvor det virket som at det ikke var noe de hadde tenkt på. Må si at jeg ble noe skuffet over mailen jeg fikk av vorn at de ikke ville lage sekk i links versjon.
  4. Hei Dere som har denne sekken har den plass til sånt drikke system? slik som sekkene til erbelstock har?
  5. Har kun hatt disse Alfa greiene, bli jeger i voksen alder så lang erfaring her jeg ikke med alt mulig av utstyr, kan se litt på disse lundhags så takk for tipset om det. Men disse varg har posetive omtaler.
  6. Ingen som har prøvd noe Jakt støvler de har på Amazon? Disse Varg støvlene er det noen som vet hvem som forhandler disse i Bergensområdet for jeg finner ikke en eneste forhandler som har de sånn ved første sjekk i allefall. ikke xxl, intersport,g-sport, osv...men noen må da ha de vel ellers lurer jeg på hvordan de tjener penger...hehe
  7. Er de støvlene gode til vestlandet sine glatte fjell? Går i til tider ganske så bratt å glatt terreng, er ikke så gøy å føle seg så utrygg. Eventuelle linker til test av de merkene?
  8. Joda såklart men hvis noen har kjøpt derfra og stilfredstiller krav om vanntett og ikke glatter på vestlandsfjell så kan jeg prøve, har kjøpt jogge sko derfra uten problemer og som et tips så er det ikke toll på sko kjøpt fra utlandet så en kan kjøpe til halve prisen
  9. Hei Jeg må ha noen nye jaktstøvler i år de jeg bruker nå noen Alfa greier jeg ikke husker navnet på er svin glatte på vestlands stein og ifjor gikk det nesten galt litt for mangen ganger. Men jeg sliter litt med størrelsen her i norge de fleste brukbare merker jeg ser på stopper opp på str. 48 og det er nok for lite må opp et nummer til allerhelst. Men kjøper jeg jaktstøvler fra Amazon så har de et mye større utvalg på størrelse men problemet er da at jeg ikke får testet de, er det noen her som har kjøpt støvler derfra som kan annbefale noe som er gode å gå i og samtidig ikke er glatte på fjeller og knauser på vestlandet. Alt av råd er til stor hjelp.
×
×
  • Create New...