Jump to content

Telemarkingen

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Telemarkingen

  1. Jeg bruker Butler Creek, disse har flip-back funksjon som fungerer veldig bra. (Sjekk hjemmesiden deres) Jeg bruker selv en zeiss victory HT 1.1-4x24. Det som er viktig å få ordnet før du kjøper er å evt ta med kikkerten til en leverandør slik at de kan få riktig str, evt ta mål, eller som jeg gjorde, ring inn å sjekk om de selger den kikkerten du bruker, på den måten kan de ta målene selv og sende riktig produkt Foreløpig har jeg ikke funnet noe ulemper med dette produktet, og er veldig fornøyd. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Min kikkert har Reticle 60. Et helt orginalt og veldig greit retikkel. Jeg vurderte selv reticle 54 illuminated, men jeg fikk ingen mulighet til å velge da jeg bestilte så det ble reticle 60.
  3. Jeg har ingen erfaring med hverken Exos´n eller Zenith´n, men jeg har nylig kjøpt meg Zeiss Victory HT 1.1-4x24, og er KJEMPE fornøyd. Dette svarer ikke spesielt på spørsmålet ditt, men tenkte jeg ville vise deg en annen versjon som også fungere veldig bra. http://sportsoptics.zeiss.com/hunting/en_de/riflescopes/victory-riflescopes/victory-ht-riflescopes.html#Models
  4. Da melder jeg meg inn i Sauer tråden. Jeg kjøpte min første Sauer tidligere i år. En Sauer 303 XT synchro 8x57 IS, med Zeiss Victory HT 1.1x4-24. Forhåpentligvis blir jeg fornøyd.. Noe jeg regner med. Venter fremdeles på ISI mount montasjen. Montasjen er endelig ankommet og resultatet er jeg meget fornøyd med.
  5. Telemarkingen

    Sauer 303

    Jeg henta min sauer 303 xt synchro 8x57IS i butikken idag og ble anbefalt av de å på Landrø å prøve LAUPA NATURALIS. Dette var en dyr ammunisjon men det er i allefall etter min mening viktigere å betale litt mer enn å risikere å få dårlig ammunisjon. For øvrig så endte jeg opp med Zeiss Victory HT 1.1-4x24. ..
×
×
  • Create New...