Jump to content

Tresyttife

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tresyttife

  1. Utrolig underholdende bøker !!! Leste akkurat Vida for ørtene gang igjen ! Spytter gjerne inn i en kronerulling for å frikjøpe forfatteren fra kjedelig dritt arbeid ! hadde vært på høy tid med de neste binda !
  2. Bjørns jakt og fiske i Larvik hadde ihvertfall i januar. 2kr per stk vis en kjøpte kartong med 250 skudd i.
  3. Takk for tipset. Så ut som de hadde de jeg trenger ja Ringer å bestiller på mandag. Må innrømme at jeg ikke lader sjølv. Har en meget pedantisk kamerat som tar seg av det. Så lade data, som hastighet, krutt ol holder ikke jeg styr på. Men han har forsikret meg om at de går sakte nok ! Har hatt Sakoen i 375 i noen år å prøvd litt forskjellige kuler. Barn X, Swift,Hornedy, Woodleig i både 270 og 300 grains. Men når vi fikk lada med 350 grains ble det seriøst greie på presisjonen. Hadde det ikke vært for skytteren sine begrensinger, så går det så og si hull i hull. Tydeligvis en landning den liker. Må ifølge laderen bruke et annet krutt nå, da det vi brukte sist er gått ut så blir jo artig å se hva det har å si for presisjonen. Har skutt litt forskjellig med den men mest elg. Er blitt en hjort, en svartbjørn og charolais okse i tillegg. Alt har stort sett lagt seg pent ned for å død. Kule finner en jo som oftest ikke igjen da gjennomskudd er regelen, men fant en i en elg i høst. Satt også et par igjen i svartbjørnen. Har ikke veid de men ser ut som restvekten er utmerket. Sjølv etter å ha gått gjennom bein er det ikke noe å utsette på soppen.
  4. Noen som har ide om hvor jeg kan få tak i et par esker av disse ? Altså 350 grains Woodleigh i 357 H&H. Jakt og friluft i Arendal hadde bare helmantel inne. Parabellum på Notodden hadde ikke. Hadde vært gull om noen hadde noen forslag. Får jeg ikke noen tips her er jeg neste redd for at jeg må bruke noe annet i år !! Å alt nytt er jo som kjent farlig
×
×
  • Create New...