Jump to content

Villmarkslivet

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Villmarkslivet

  • Birthday 11/30/1978

Villmarkslivet's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har nettopp kjøpt den Tikka T3 Lite pakka fra Interarms med a-tec og burris kikkerten i cal.3006. Jeg kan bare si en ting: KJEMPEFORNØYD
  2. [*]Hei gutter. Er det noen forskjell på en vanlig T3 og T3 Lite, bortsett fra vekten? Jeg har akkurat kjøpt meg en ny t3 lite pakke, men jeg har veldig lyst til å kjøpe meg denne Boyds Thumbhole stokken. Er veldig glad i den. Passer den bra til, eller må justeringer til? Hva sier dere? Takk.
  3. Hei. Jeg har akkurat kjøpt meg en helt ny Tikka T3 Lite i cal. 3006. Er det noen som kan gi meg noen tips om hva jeg kan forvente meg. Jeg har hørt veldig mye bra om Tikka'en, så jeg bestemte meg for denne til en grei pris.
  4. Tusen hjertelig takk for innleggene. Jeg har nå blitt litt bedre kjent med hva jeg må se etter. Jeg har holdt på begge våpnene, og jeg synes begge passer meg bra, samme med avtrekket.
  5. Ja, Vanguard S2 ser veldig bra ut i forhold til prisen, men det må jo bedddes og så har jeg tenkt meg en demper også, og da blir prisen nesten helt lik Marlin XL7, på rundt 9000,-. Marlinen etter det jeg vet, har et fritt liggende løp, eller? Marlinen kommer med laminert trestokk, Spencer Classic 3,5-10x50, sonic 45 demper, tofot m/vugge, pussesaker, koffert, reim og reimbøyler. Vanguarden kommer med syntetisk stokk, Simmons 3,5-10x40 kikkertsikte, koffert og A-tec Maxim demper. Hva synes dere?
  6. Jeg var på villmarksmesen nå sist i Lillestrøm, og da kjøpte jeg meg en Easyhit pxs 1000, har montert den på børsa men jeg har ennå ikke vært ute og prøvd den. Fikk den for 1500, "messe pris". Den er veldig lett og fin i hvertfall, man ser rødringen klart og tydelig, og best av alt, man trenger ikke batterier. Kan ikke si så mye mer enn det, siden jeg ikke har prøvd den ennå.
  7. Hei alle sammen. Jeg er ganske fersk som jeger, og jeg vil gå veldig forsiktig fram. Jeg har sett på en Smith & Wesson pakke i kal. 3006. Har også sett på en Marlin XL7 i 3006 og Vanguard s2 3006. Hvem av disse synes dere er best? Hvis noen har noe erfaring med disse her, vennligst si deres meninger om den. Positive eller negative. Jeg trenger litt hjelp av dere, for å endelig bestemme meg. Takk.
  8. Hei. Jeg har vært jeger siden mai ifjor... Nå fikk jeg registrert meg her. Håper at jeg lærer meg masse nytt.
×
×
  • Create New...