Jump to content

pida

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

pida's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Mangler en choke til min sabatti multichoke, full trangboring, den med kun ett hakk altså. Sjappa kunne ikke hjelpe meg å få tak i den, men den skal jo finnes! Noen som har, og i beste fall, noen som har en til salgs??
  2. Det er det som er det fine her, er hjemme i Sverige, MYE dyr, og ingen som driver med rådyrlokk i dette området, så jeg har ingenting å tape på å ta tørrtreningen i skogen!
  3. Mulig det er et dumt spørsmål, men er det noe som helst vits i å trene på rådyrlokk denne tiden av året? Eller er det kun sensommer og høst som gjelder? Regner med at hetslyder for å lokke på bukk kun egner seg i brunsttiden, men kunne det hatt noe for seg å prøve kontaktlyder?
  4. pida

    Choker til sabatti.

    Yes, det klarte de hvert fall!
  5. pida

    Choker til sabatti.

    Ikke sant... Bra jobba, sende med for mange choker uten å klare å få med to av størrelsene, for en tap tap situasjon, hehe
  6. pida

    Choker til sabatti.

    Skaffet multichoke, og i hagla satt kvart og trekvart, og fikk i tillegg en eske med fire choker. Disse er 1 stk cylinder, 2 stk 1/4, og 1 stk 3/4. Dvs at jeg har til sammen seks choker men bare tre størrelser! Jeg må vel fått feil?? Mangler jo halv og hel...
  7. Samme her Fykekost, gratulerer! Deilig følelse!!
  8. Kunne tenke meg det, har bare blitt anbefalt fra noen om å ikke gjøre det, så tenkte jeg skulle høre. Men det er altså ikke noe galt med at de fortsatt står i spenn etter toppleveren gått tilbake til utgangsposisjon gjennom å trykke inn den lille tappen?
  9. Ikke sant, det var det jeg prøvde å si.
  10. Tviler på at hagla ikke hadde TÅLT det, men litt dumt om dette er pga en feil. Det er det jeg lurer på, skulle den egentlig vært nedspent i denne posisjonen?
  11. Hei hei! Har akkurat skaffet min første hagle, en sabatti jakthagle, multichoke. Når jeg er ferdig etter en tørrtreningsøkt knekker jeg børsa og spenner ned hanene ved å trykke inn den lille tappen som setter toppleveren tilbake i utgangsposisjon, skal ikke våpnet være nedspent da? Når jeg gjort det og trekker av så klikker det to ganger, ergo hanene står fortsatt i spenn. Det jeg lurer på er hva jeg gjør da jeg vil oppbevare våpenet demontert og ikke kan la klikkpatronene sitte i. Kan jeg f.eks klikke av de to siste med klikkpatroner uten forskjeftet før jeg knekker våpnet og løsner pipa? Er det sånn jeg bør gjøre det? Eller er det rett og slett noe alvorlig galt med børsa som gjør at hanene fortsatt står i spenn? Setter pris på svar!
×
×
  • Create New...