Jump to content

mgarm

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

mgarm's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. mgarm

    Bever tilberedning

    Takker for mange flotte svar. Har også lest det med å legge det i melk. Kanskje det er lurt å legge den først i melk så fryse den og før tilberedning i eddikvann. Tenkte å servere det som biff/stek av filetene og låret. Resten blir en viltgryte. At det smaker som bjørn og kan tilberedes som det var ett godt tips.
  2. En kollega skal på jakt for å ta noen bevere. Han inviterer til gourmet middag som jeg må lage. Jeg har ikke peiling på bever, men kan lage de herligste retter av elg, hjort ol. Har noen spørsmål: * Trenger kjøttet å henge eller er det mørt fra før. Hvis det trengs å henge hvor lang tid anbefales det å henge kjøttet * Tips for tilberedning. Helst ikke vanlig viltgryte, men mere som stek eller biff.
×
×
  • Create New...