Jump to content

dyben

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dyben's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jøss Vis du har anledning til å ta en titt på noe av den sliren som følger med som orginalt. Vis man skulle gjenskapt noe tilsvarende av den, hvor mye ville det kommet på sånn ca (sånn med en finger i lufta) ?
  2. Hvem er det som kan lage en slik slire da? Må oppsøke noen som lager kniver da eller noe.
  3. Ja det var kanskje ikke så dumt, ta ut hele greia og forvarme den og klemme den mere sammen kanskje. Det må prøves
  4. Legger til noen bilder her. Nå jeg holder kniven i hånden med sliren. skrangler det i hele kniven når jeg rister på den. Har forsøkt å legge på ekstra foring høyere opp.
  5. Jeg har hatt Buck kniv til jakt i mange år, men sliter litt med at kniven skrangler i slira. Slira er av skinn eller syntetisk skinn og lagt inn med plastikk innenfor der igjen. Har vært en god all rounder, men slira irriterer meg noe fryktelig når jeg skal liste meg rundt i skogen uten å bli oppdaget. noen flere som har erfaringer rundt dette ?
  6. dyben

    Yildiz o/u hagle

    Hei jeg har hatt en YLDIZ hagle siden 2009. Har vel og merke ikke brukt den så mye og ikke kostet den stort heller. Prøvde litt due trening med den og da fikk jeg erfare at den klikket litt, men kom på andre skuddet. virket ikke som det var noen bestemt løp som var problemet heller. Noen andre som har fått erfare dette? Finnes det noen løsning på dette?
  7. dyben

    Howa klubben!

    Hei, Jeg regner med at jeg får være ny i medlemskapet. Har hatt en Howa M1500 siden 2008 kjøpt hos JD. men hadde noe problemer med denne etterhvert siden kammeret var for trangt, som førte til at børsa ble havarert. Dette ble testet ut med en kammer måler og vi fikk ordnet opp i det. Nærmere etter et halvt år fikk jeg et nytt våpen hos JD. Nytt forsøk med kammertolker ble gjort på den nye børsa. Viste seg at kammeret var for trangt igjen, men ikke skutt noe særlig med børsa. Etter oppfordring reiste jeg opp til Ragnar Hansen. Han informerte om at Howa'en var en flott børse men pipa var en svakhet på de. Byttet da straks pipe på den og nå venter jeg i spenning på hvordan den nye børsa skal fungere. Dette er min nye Howa satt opp med. se under i signatur: Ønsker å muligens bytte ut avtrekket med en Timney avtrekk og magasin. Noen som forøvrig har noen erfaring med dette, Har de noen positiv effekt og er de holdbare?
×
×
  • Create New...