Jump to content

joka

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Heisann, Jeg har akkurat blitt ferdig med duracoating av halvautoen min. Egentlig svært fornøyd med resultatet, brukte farge matt svart. Jeg vil bare understreke det som andre her på forumet allerede har nevnt; nemlig viktigheten av forarbeidet og å AVFETTE nok før selve coatingen. Selv opplevde jeg å få en liten mørkere fargenyanse på Duracoaten i området mot (synt)kolba på børsa(skulle nok demontert kolba fra låskassa!). Årsaken var nok sannsynligvis oljerester mellom stokken og låskassa. Lot seg fikse med å gjøre jobben en gang til i aktuelt område.
 2. Mange takk for oppklarende svar folkens. Da får vi se om ikke det blir en Urika snart. Tenkt mest på modellen med synt. stokk - skal brukes en del på sjøfugljakt.
 3. Vurderer å kjøpe meg en Beretta halvautohagle. Noen som vet om Beratta AL391 Ulrika 12/76 repeterer med 24gr leirdueammo? Jeg har hørt begge deler - noen sier den lader med leirdueskudd, andre sier det motsatte.
 4. joka

  autohagle

  Heisann, Jeg vurderer å anskaffe meg en rimelig halvauto hagle til sjøfugljakta. Ikke akktuelt å legge noe særlig mer enn 5-6000 kr i ei børse som skal ut i båten. Jeg skyter links, og bør vel derfor ha en auto i links utgave, eller om det finnes autohagler med sikringen i forkant av avtrekkerbøylen?(hadde en remington før som jeg av og til, ufrivillig sikret under jakt pga plasseringen av sikringa) Har sett at bl.a. jaktdepotet i Drammen selger Churchill/Akkar autohagler (også links utgave). Noen som har erfaring med disse haglene?
 5. joka

  Yildiz o/u hagle

  Hei igjen, Jeg har hørt noe om at det ikke er så god kvalitet på stålet i pipene på disse (tyrkiske) haglene. At løpene skulle bli "utskutt" etter endel skudd? (Utsagnet kommer selvsagt fra forhandler som ikke selger Yildiz-hagler, men andre merker). Kommentarer? MVH Joka
 6. joka

  Yildiz o/u hagle

  Hei igjen, Takk for bra svar. Jeg har vært å kikket på børsa hos forhandler i Vestfold. Overrasket over bl. a. hvor fin den var i stokken. Med 5 choker og ejektor høres dette ut som mye børse for pengene. Dette blir nok julepresangen til meg sjøl i år.
 7. joka

  Yildiz o/u hagle

  Heisann, Vurderer å gå til anskaffelse av en Yildiz o/u hagle 12/76. Virker til å være en ok hagle til hyggelig pris. Noen som har erfaringer med denne børsa?
×
×
 • Create New...