Jump to content

Johr

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Johr's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Oisann!! Her hadde jo skjedd en hel del.. Takker for mange gode svar og innspill. Ser ut som om det blir noe custom. Skal kontakte Hansen rett over Jul, tenker jeg. Har forstått det slik at noen av deres låsekasser har samme "footprint" som remington 700? I så fall tenker jeg å kjøpe en AICS AX stokk (som jo passer rem 700), og få Hansen til å produsere kasse og sette på løp. Ang. tilt i skinne/ montasje tenker jeg at 40 MOA må være bra. Noen meninger? Kom gjerne med innspill
  2. Ok. Har jo fulgt med på hva du har klart å utrette KnuteriK, så det er vel noe i det ja. Men noen forslag til hva jeg i så fall skal velge av deler da? Har sett litt på Hansen 706RT tidligere, men det finnes vel andre? men da utgår vel enkelt løps/kaliber bytte?
  3. Ja, virkelig flott rifle det der! Og helt klart et fornuftig valg. Men.. Er ikke akkurat det jeg ser etter tror jeg.
  4. Jaja.. Havesyken melder seg fra tid til annen, men denne gangen vil den ikke gi seg. Jeg har drømt litt foran dataskjermen, og har sett på Sako trg 42 (og selvfølgelig m10), Accuracy International AX samt Barrett Mrad. Alle disse ser jo litt pompøse ut, men jeg syns de er tøff.. Disse er heller ikke akkurat billige, men pris skal ikke være den viktigste faktoren her. Det er jo veldig enkelt å kjøpe noe som er ferdig, men litt gøyere å bygge noe selv. Eller rettere sagt, få noen til å bygge noe. Vil jeg tape noe ytelsesmessig på å bygge noe custom? Er det noen som har vært oppi samme problemstilling, og har erfaringer å komme med? Ang. bruksområde kan det jo sies at dette er nesten utelukkende til skyting på blink/gong på lengre hold. Kaliber har jeg jo også tenkt litt på. Til å begynne med vil jeg nok ha 300 winmag eller noe lignende, for å venne meg til mer rekyl enn 308/6.5x55 som jeg har skutt med til nå. Løpsbytte-system hadde absolutt vært å foretrekke. Så, noen forslag?
  5. Tusen takk for svar. hvordan kan jeg regne ut dette? sånn at jeg slipper å spørre neste gang..
  6. Hei. Var på skytebanen i dag og testen noen ladninger. Testet da noen noser accubond 180 grain. De ladningene jeg fikk best presisjon med ka kun en hastighet på 735m/s i snitt. kan noen fortelle meg om dette er nok hastighet for å klare kravet om anslagsenergi? (mulig dette står noe om i ladeboken, men jeg har ikkje den her..) på forhånd takk:)
  7. ingen?? noen som kan anbefale en rest av noe slag?
  8. hei. er det noen her som har erfaringer med caldwell fire control, eventuellt tilsvarende rest? andre anbefalinger mottas med takk
  9. supert. takk for hjelpen
  10. hei. har en sauer 202 (308 win) som jeg har søkt om nytt løp til i 6,5x55. har fått inntrykk av at S&L løpene til disse er grei og billig. jeg ringte landrø for å høre om di hadde noe sånt inne, og fikk da til svar at di hadde sluttet å ta inn disse løpene til sauer. noen som har tips til hvor jeg kan få tak i dette til en hyggelig pris?? på forhånd takk for svar.
  11. Ja, glemte jo selvfølgelig helt å si at det er snakk om 308 win.
  12. hei alle sammen!! Har noen S&B fmj 147grain liggende, som jeg tenkte å bruke til trening (308 win.) er det noen som har ladedata på disse med vith n150 krutt? har forsøkt å søke litt, men fant kue en gammel tråd her, hvor noen brukte disse med 45 grain n150.. på forhånd takk
  13. Johr

    Cz-Klubben

    Hei. Får melde meg inn her jeg også.. var nemlig innom en butikk i dag, og skulle egentlig bare ha våpenolje... men da jeg "kom til megselv" utenfor butikken, hadde jeg kjøpt en cz 455 lux i kaliber 22 og et gamo titterør.. så nå gleder jeg meg til skytebanen åpner om ca. en time.. men våpenolje fikk jeg ikke tak i..
×
×
  • Create New...