Jump to content

Storskarven

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Storskarven

  1. Syns du skal kutte dem opp og identifisere mot ID guide, evt. laste opp bilde av basewaden her. Hva har du tenkt å lade? Stål?
  2. Fint med en tråd med ren snikksnakk Kommer med et spørsmål anngående tenhetter og hylser. Har hørt at Federal 209A tennhetter vistnok skal sitte løst i Cheddite-hylser. Ser at BPI har såkalte Primer Pocket Resizer, men har ikke en slik per d.d. Har ladet et par patroner ut fra testede ladedata, men hettene sitter. Har ikke hadd problemer at de faller ut under lading. Spørsmålet er, sitter de GODT nok til at patronene kan avfyres? Hettene er ikke løse på noen måte, men de sitter kansje ikke like godt som de ville etter at man har "resizet" hette lommen.
  3. Ja det var det je også tenkte Men får se, kanskje jeg bestiller fra statene, hvis frakten er rett. Noe som har tips til frakt når det gjelder små ting til verdi under 200 kr fra BPI?
  4. Link til midway: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MidwayNorge/Products/516429&ff_pos=1&ff_origPos=1&ff_simi=100.0&ff_TrackGUID=540CC4E3-DD60-9F7D-1A2A-1414141E9C9F
  5. Hei! Ser at midway har en Primer Pocket Conditioner for kaliber 410 til 20. Noen som vet om eller hvordan denne vil funke på kaliber 12? Vil den ødelegge noe på hylsa eller hva er det som gjør at den passer kun små kalibre? Finner ikke tilsvarende produkt hos BPI sin hjemmeside.
  6. Jo vi har tilgang til så mye av de hylsene vi bare vil, MEN det er som oftest mangel på CHeddite og Fiocchi primere det er mangel på.
  7. Okei, takk for svar alle sammen! Men i alt av ladebøker jeg har til nå står det jo spesifikt fold crimp på alle ladningene. Man må vel da ha egne ladninger testet med roll-crimp? Har vurdert rullekryp, men skal først bli sikkelig god på fold-crimp.
  8. Jaokei, takk for svar. Vet du, eller noen andre, om det finnes ulike typer remington-primere? I status of steel står det Rem209P, mens på pakken står set 209 STS, er det noen forskjell. Link til samme produkt hos BPI: http://www.ballisticproducts.com/Remington-STS-209-primers-1000_box/productinfo/R209/
  9. Hei! Lurer på om noen har erfaring med å bruke 1 gangsskutte hylser som var rullekrymp til å lade omgigjen med stjernebrett? Kom over noe Remington-primere (209 STS) på en jaktbutikk og har en del remingtonhylser jeg kansje kan bruke i den sammenhengen, men disse er rullekrymp originalt. Til info, jeg har ikke utstyr for å lage rullekrymp. Gefansen
  10. Storskarven

    ----

    From the album: Hagle

  11. Storskarven

    God og dårlig brett

    From the album: Hagle

  12. Ja, det er alt for mye havørn! Har sett at ørn har tatt rype oppi fjellet. Sirkler seg innpå mens rypa trykker...helt til det er for sent. Har også opplevd episoder hvor ryper har kommet susende forbi meg med ørna hakk i hel med kråke og ravn diltende etter (som kansje ser muligheten til å få litt rester). Har også sett ørn ta svane. Er i senere tid kommet MYE ugle her nord i Nordland også...noen som vet om disse tar rype/hare/etc. ? Litt usikker på hvilken ugletype det er, men tror det er jordugle det går mest i.
×
×
  • Create New...