Jump to content

56mikkelsen

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

56mikkelsen's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeg har en Ruger mark 2 -22cal. Den skyter jeg ganske bra med, konsentrerer jeg meg så ligger alle innenfor 8 på 25 meter. Men det var lurt den med "falsk" patron, den skal jeg prøve Tørr trening er også et godt tips, men jeg føler det blir vanskelig å ikke vite at det ikke kommer noe rekyl Takk for alle tips
  2. Jeg har vist avtrekksfeil, skuddene mine trekker ned mot høyre. skuddene ligger "kl 5" iforhold til inner tier, rett utenfor svart felt. Jeg bruker en S&W M&P 9mm. Jeg må innrømme at jeg ikke helt skjønner hvordan jeg aktivt kan korrigere dette, da jeg "skviser" avtrekker og blir litt overrasket når skuddet går... Noen tips?
  3. Hei, er det noen her som vet om hvor man kan finne billige lårhylster eller belte hylster der man ikke må tre belte inn gjennom et "øye"?
  4. Hei, alle som skal fra Halden til Mysen imorgen, søndag 17/3 -2013 Jeg stiller med minibussen, plass til 11 passasjerer
  5. Takker for alle svar her inne. Jeg har faktisk funnet en revolver 9 mm. Som jeg har "falt for" det er en S&W 547 tunet/bygget av Noren med konkurranse løp og sikte skinne. Denne revolveren er produsert som 9mm så den skal ikke ha moonclips. Slik jeg forstår så er dette da rett og slett som alle andre revolvere bare med et uvanlig kaliber. Har vel egentlig ikke fått noen motforestillinger når det gjelder 9mm. I revolver annet det upraktiske med moonklips og dårlig tilpasset løp. Så takk for alle tilbake mld. Ps det var jo pga denne tråden jeg fant selger, så nok en gang takk for alle tilbake mld og stor takk til pådriverene til dette forumet.
  6. Clips = Moonclips? Hvordan er kvaliteten på disse? knekker de lett? i-og-for-seg så er vel ikke det noen problem med klips? med tanke på at hurtiglader må enn vel også forhånds lade? Bygge om .357 ? Må jeg først søke om .357 eller kan butikken bygge om for meg før jeg søker slik at jeg søker på en 9 mm? Og hvilken revolver anbefales nå hvis jeg skal bygge om?
  7. Lurer på hvorfor det skal våre så vanskelig med revolver 9 mm.? Ville jo tro at det var praktisk med samme kaliber, spesielt når 9 mm koster mindre.? Har noen noe skyte erfraing med revolver 9 mm?
  8. Hei, jeg kunne tenke meg en revolver, jeg har alt idag en 9 mm S&W m&p. Tenkte derfor det ville være lurt å kjøpe en revolver i samme kaliber. Men jeg finner kun revolvere i 9mm med kort løp. unntagen en fra Ruger Blackhawk .357 med ekstra 9 mm tønne. -men den sies det på amerikanske forum å være dårlig å skyte med. Er det noen som har erfaring med denne revolveren eller kan anbefale noen annen revolver i 9 mm? (helst en som jeg slipper å bruke moonclips på.) Grunnen til at jeg ikke ønsker en med kort løp er at jeg innbiller meg at den er vanskligere å skyte med pga det korte løpet/siktebilde.
  9. Hallo, enda en Haldenser har logget seg inn nå Rolf Ivar her Jeg prøver å legge inn et innlegg der jeg spørr om noen vet om en revolver 9 mm som er god å skyte med, ville helst hatt lagt denne innunder en annen kategori, men jeg klarer ikke å fine en knap/link som kan hjelp meg med det... De 9 mm revolverene jeg finner er kun kort 2" løp, og det virker for meg ikke til å være noe bra... Fant en potensiel ruger blackhawk 9mm revolver, men den påstås det skal være dårlig sikte bilde på... Har dere noen forslag? eventuelt hjelp til å legge inn spørsmålet på riktig forum??
×
×
  • Create New...