Jump to content

vidar85

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vidar85

  1. Hei Er det noen som vet hva slag riflestiging det er i en browning x-bolt nordic ligth 6,5x55? Og eventuelt hvor lette og tunge kuler den klarer å stabilisere? sliter litt med å få 95grains v-max til å gå skikkelig i børsa mi..
  2. vidar85

    Browning maxus

    Hva er min g eller oz nevnt i manualen for veksling? Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk HD Kunne ikke finne det i brukermanualen, så det vet jeg faktisk ikke.. Tok meg en tur på skytebanen i dag for å prøve haggla etter at jeg hadde tørrpusset den. Ladet 2 skudd, og begge skudda smalt uten noe problem Ble så glad av at haggla fungerte, så jeg fjernet magasinsperra, og ladet med 5 skudd, men da var den ikke like samarbeidsvillig. måtte ta ladegrep på 5 av 5 skudd. Tåler virkelig ikke haggla 0 grader engang, uten at den skal streike?
  3. vidar85

    Browning maxus

    Blir litt for drøyt å må skyte med supermagnum på leirduer hvis det er det som må til Så du er ikke plaget med din haggle lenger?
  4. vidar85

    Browning maxus

    Takk for tips Har tørrpusset nå, så da får jeg se om det har noe for seg neste gang. Må si at jeg ble litt skuffet når en haggle til 16k ikke fungerte som den skulle..
  5. vidar85

    Browning maxus

    Takk for raskt svar Modified mener jeg den heter. Er i allefall 3 strek på choken. Kan det ha noen med at jeg ikke hadde fjernet oljen som er på våpenet når det er nytt da? Ser for meg at det kan bli treghet med den oljen, og såpass kulde, men har ikke hatt halvauto før, så har egentlig ikke peiling..
  6. vidar85

    Browning maxus

    Var på skytebanen i dag med mitt nyervervede maxus sporting carbon 12/89 for å prøveskyte. Skøt 25 skudd kent steel competition 24gr, og våpenet ladet ikke på noen av skuddene.. Er det på grunn av for stiv fjær at haggla ikke vekslet? Kan det lønne seg å skyte noen runder jaktammo for å få myket opp fjæra? Kan føye til at det var -14 på banen i dag, så kansje det kunne gjøre at det blitt treghet? Mvh Vidar85
×
×
  • Create New...