Jump to content

Fanafjord

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fanafjord

  1. Våpen Søilen i Bergen selger kikkertsikte merke Hunan. De kommer i forskjellige utførelser, 4x32, 3-9x32, 3-9x40 og rødpunktsikter. Jeg vurderer den 3-9x40 til kr 890 til en salongrifle. Klar over at det er en billigkikkert men har noen hørt om merket? Finner ingenting på nettet. Her er linken: http://www.vapen-soilen.no/display.aspx ... odid=12059" target="_blank http://www.vapen-soilen.no/display.aspx?menuid=147-2" target="_blank
  2. Da få jeg melde meg inni CZ-klubben også. Har bestillt meg en CZ 455 American, med 22LR og 17HMR løp. Hunan 3-9x32 Sikte. A-tec lyddemper og ekstra magasin. Dette er mitt første våpen overhode. (Tok jegerprøven siste uke.)
  3. Jeg er helt ny her og holder på med jegerprøven. Jeg liker egentlig prinsippet som gjelder i Norge at man skal få de våpen man har behov for som konkuransskytter, jeger, osv. men ikke noe mer. Når det gjelder halvautomat: Har en jeger virkelig behov for slike våpen? Jeg ser poenget når det gjelder skiskyting, men på jakt? Selv om jeg sikler litt etter en Ruger 10/20 Take Down har jeg som jeger streng tatt ikke behov for den? Når jeg er helt ærlig så er det plinking jeg vil ha en halvautomat for. Så om jegerprøve ikke lenger danner grunnlag for å kjøpe halvautomater må det vel egentlig være greit ut fra de prinsipper som vi har i Norge?
×
×
  • Create New...