Jump to content

Catfish

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Catfish

  1. Hva slags utstyr trengs da?
  2. Takker for gode svar. Ser jeg blir nødt til å bestille 25-06 hylser og en boks mrp. Heldigvis har jeg innsett at man ikke sparer så mye på å lade selv:)
  3. Hei! Lurte på om noen erfarne 6,5-06 ladere kan komme med innspill. Har ladet opp noen Swift scirocco 2 130 grains med 43 grains n-160 og en col på 84.30. Er dette Nosler har som startladning på 140 grains accubond (47grains er max) Vil dere kalle det en trygg (start)ladning? Har også noen hornady amax i 140 grains som jeg tenkte jeg skulle bruke. Går det å bruke samme utgangspunkt da? Helpresser engangskutte norma 3006 hylser direkte i 6,5 dia virker som det går fint. Sikkert noe jeg har glemt men...
  4. Har en litt nyere Marlin 336, og har ladet hornady sine 160grs ftx kuler til ok presisjon. (4 skudd, 5cm samling på 100m)
  5. Har brukt n120 til alle mine ladninger hittils. Så levetiden på løpet blir lengre med hurtigbrennende krutt? testet for noen dager siden og da lå 40grs vmaxn 4-5cm under 55grs med omtrent samme kruttmengde(min. ladning). I hodet mitt burde det vært omvendt, noen teorier rundt dette? Presisjonen er upåklagelig samme hva jeg mater den med:) Skal få lånt meg kronograf så kan jeg poste litt hastigheter vis noen er interessert i det.
  6. Skyter 40 grs vmax pluss en del 55grs i forskjellige varianter i min TC Encore med 71cm løp. Hvilket krutt burde jeg velge? Norma&VV er vel de eneste jeg får tak i. på forhånd takk!
  7. Bestilte en Patrol i .308 idag, hvor stor er sjansen får at jeg får den iløpet av 2014?
  8. Snakket med pvas for noen dager siden, å .243 har de på lager så du vet. De finnes i .222, men skjønner heller ikke hvorfor de ikke kommer i .223...
  9. Ser på nettsiden til winge at de er utsolgt for encore. så da får det bli scout istedet. Tror den blir super!
  10. TC encore var egentlig førstevalget, men finner ikke noen som selger den i norge. Ikke sett noen på finn.no siste 5-6 mnd..håper det dukker opp noen!
  11. Tofot på denne blir nok uaktuelt:) Heller mot 7mm08 jeg også, gøy med noe ikke alle andre har:) Så litt på apexn også, men vil ha den lettest mulig, + at prisen blir litt lavere. Er jo ikke mulig med løpsbytte på scoutn, men vis du har ventet 2 år på nytt løp..
  12. Hei! Noen som har noe erfaring med Bergara scoutn? Fant denne hos pvas.no å syns den så ut som en smekker sak med tanke på vekt og lengde. Ferdig gjenget for demper er også et pluss. Vurderer denne som ei "rallarbørse" som skal være med overalt. (revejakt, rådyr, gaupe, jerv) Kalibrene som er aktuell for meg er .270win, 7mm-08 eller kjedelige .308 Kom gjerne med for/mot&forslag
  13. Jo, tenkte å bruke den uten patron i magasin. Er ute etter ladedata med norma eller vv krutt. Noen som vet hvor det finnes? Skal skytes i en marlin xlr
  14. Noen her som har prøvd dette?
  15. Tror jeg fant gulladningen i dag! Ble hull-hull på 25m. Så får man vel se når det blir lengre hold. Litt mere krutt & litt mindre friflukt gjorde susen
  16. Hvilket krutt bruker du? Bruker selv v-n135 til andre kuler med bra resultat. (Varmageddon, vmax osv) Mener jeg har lest en plass at de må lades forholdsvis hardt, får teste litt.
  17. Noen som har fått denne til å gå bra? Sliter med å få samlinger under 5-6cm.
  18. Har dessverre ikke fått målt hastighet. send meg PM vis du måler
  19. Bruker 23.4 grs V-N135. Med 1.1 mm friflukt. Dette funker i min børse og brukes på eget ansvar
  20. Har disse i 55 grs. 3 skudd, 12mm samling på rundt 90m er det beste jeg har fått til i min Rem 700 sps tactical. Funker nok utmerket som kråkesprenger.
  21. Takker for svar&tips! Kult med bilder! Har selv en Marlin 336xlr nylig kjøpt her på kammeret av en hyggelig mann. Ble så jeg bestilte 160gr ftx og Hodgon leverevolutionkruttet fra Trond. Blir spennende å se om jeg får den til å gå bra. Men vis jeg forstår deg rett så er den ikke så egnet til jakt? Må man bruke crimp die? Ettersom de skal i rørmagasinet.
  22. Takk for svar! Har du noen erfaring med Hornady sine 160gr ftx kuler?
  23. Skal begynne å lade litt 30-30. ønsker tips om kulevalg, krutt etc. Skal brukes til rådyrjakt og litt plinking. Håper det finnes noen erfarne hjemmeladere som kan hjelpe.
  24. Har lest manualen. Og vært av og på med tårnet en drøss med ganger, får ikke noen knepplyd uten at man strammer skruene skikkelig. Sendte mail til leupold men har ikke fått noe svar så håper at det finnes noen smartinger her
  25. Er slike utvendige tårn som kan justeres til 0 etter man har skutt inn.
×
×
  • Create New...