Jump to content

skrollan

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About skrollan

  • Birthday 12/20/1979

skrollan's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 17 dager igjen til jeg debuterer som elgjeger med egen børse Har vært med på elgjakt i mange år, men i år skal jeg endelig gå alene! Gleder meg enormt og er skikkelig spent. Kjenner pulsen stiger bare jeg sitter her og leser andres jakthistorier! Som "poliq" skriver over her er også jeg nervøs med tanke på skadeskyting eller andre brølere. Vil nødig drite meg ut når jeg endelig skal prøve meg alene. Føler kanskje ekstra på det siden jeg er jente og ikke vil ha "ubrukelig-stempelet" på meg Wish me luck...
  2. Degernes høres jo fint ut ja! Hvor ligger banen? Hva heter det der? Hvor ofte/når er det åpent?
  3. Tusen takk for tips! Tar gjerne i mot anbefalinger på hjelpsomme skyttere i strömstadområdet Skal nok prøve meg på Eivindsæther også, men kjekt å slippe å dra over grensa med våpenet hver gang jeg skal trene.
  4. Takk - igjen. Skjønner hva du mener. Gleder meg til fortsettelsen
  5. Haldenser her og! Har nettopp skrevet mitt "hei jeg er ny her - innlegg" lenger opp her - "nysgjerrig jente". -79modell jeg da, så er vel litt eldre enn deg, da er vi kanskje ikke kjente selv om vi er haldensere begge to.
  6. Ah, det høres jo kjempeartig ut. Det skal jeg nok bli med på, men først må jeg finne ut av opp og ned på børsa mi... Hvis det er så mange gamle gubber på skytterbanen som vet best er jeg vel i trygge hender da? Hvis de kan og vet har de kanskje lyst til å lære bort noe også? Håper jeg... De får garantert noe og le av, men alle har jo vært nye en gang... (Prøver etter beste evne å ikke miste motet, er litt grual i utgangspunktet)
  7. Hei ja! Takk for tips! Hva går jaktfeltskyting ut på?
  8. Glemte å nevne at planen er å kjøpe hagle utpå nyåret. Tips til nybegynnerhagle til dame?
  9. Hei! Jeg er en jente (dame?) på 33 som har fått øynene opp for jakt i høst. Det vil si, jeg har bestandig vært interessert i elgjakt og var med min far i ungdommen - først i et lite jaktlag i aremark, deretter i et litt større lag i rakkestad, og de siste 8-10 åra har jeg vært med en kamerat på elgjakt i Rødenes i et stort jaktlag der. Men utover elgjakt har jeg aldri vært med på noen annen form for jakt. Det har vært noen år nå med lite egentid pga småbarn, men nå begynner det å bli lettere å komme fra - så da har jeg begynt å snuse på andre jaktformer også. Jeg kjenner at jeg lengter etter å få tilbringe mer tid i skauen, og da gjerne på jakt. Jeg tok jegerprøva for 3 år siden, men var da høygravid med nr.2 og har ikke fått gjort noe skytetrening etter det. Året etter kjøpte jeg våpenskap, og i år har jeg omsider fått somla meg til å kjøpe min første rifle. SÅ nå til våren blir det endelig skytterbanen på meg, og til høsten blir det elgjakt med egen børse. Jeg bor i Strömstad, men er fra Halden. Jeg lurer på om det er noen der ute i nærheten som 1- vet om noen som kan tenke seg å ha med meg på "opplæringsjakt" til året på rådyr, hare, skogsfugl eller andre former for jakt - jeg er nysgjerrig på de fleste former for jakt 2- har lyst til å holde meg med selskap på skytterbanen (jeg har lyst til å trene mye, så sant jeg får disp av min kjære til å stikke av så ofte som jeg vil...) Jeg er veeeldig blank på det området (våpen og skyting) så trenger nok en som kan veilede meg (vedkommende bør ha en god porsjon tålmodighet - det er dessverre mangelvare hos meg) 3- rett og slett har lyst til å bli kjent med meg? Jeg har et stort vennenettverk men ingen av mine venner som bor i nærheten deler min interesse for friluftsliv og jakt. Mine foreldre er jegere, men har skrantende helse, så det er ikke så lett å få til noen turer i skauen der heller for tida. Litt vanskelig å komme i gang på egen hånd føler jeg, vet ikke hvor jeg skal begynne... Tips mottas med takk!
×
×
  • Create New...