Jump to content

Hassajaden

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hassajaden's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei. Har fått inntrykk av at Harkila Racoon er en utgående model. Er dette riktig? Er det noen som vet hvilken model som eventuelt erstater Racoon?
  2. Hassajaden

    Aimpoint

    Noen som kan fortelle meg forskjell på 2moa og 4moa?
  3. Jeg lurer på om dette er standard prosedyre? Er nesten sjokkert hvis det er tilfelle. Jeg er ikke interessert i å risikere å få resten av garderoben inndradd på grunn av ei sur "kjærring" som er overarbeid.
  4. Hei. Er det noen som har kjennskap til prosedyre ved innlevering av våpen til politiet? Var i dag å leverte inn en defekt halvauto hagle, dama i skranken var tydelig stresset og lite interessert i våpenet. Jeg hadde med våpenet i en pappeske, hun sjekket ikke innhold i esken. Hun spurte om jeg hadde med brev med om innlevering, jeg sa at våpenet var defekt og at jeg ønsket å få det makulert. Hun tok imot våpenet å spurte om det var noe mer? Jeg ble litt satt ut å spurte om hun skulle ha våpenkortet, hun svarte jeg bare kunne skrive ned navn og kontakt info på en post-it lappe. I neste sekund ville hun ha kopi av våpenkort. Jeg syntes helle stiuasjon var noen merkelig og ba om å få kvittert at våpenet og våpenkort var innlevert, noe hun forsikret meg om ikke var nødvendig siden de aldri hadde mistet våpen i politiet. I tillegg la hun til at hun tok imot 2-3 våpen daglig. Jeg fikk etter mye om å men kvittert at våpenet og våpenkort var innlevert. Innimellom kom det uttalelser om at hun var overarbeid og slikt. Følte nesten som om jeg var til bryderi for henne. Er ikke hennes jobb blant annet å betjene meg ved slike saker? Jeg lurer nå på om dette er standard prosedyre ved innlevering? Finner dette meget merkelig? Er det noen andre som har erfaring, synspunkter eller opplevd lignende?
  5. Heisan. Er det noen som har erfaring/kjennskap/info om denne kikkerten?
  6. Hassajaden

    Sauer 202

    Heissan. Går med tanker om å kjøpe meg en Sauer. Står mellom Hardwood, Outback og Highland. Noen som har noen erfaring/tanker om de forskjellige modelene? Jakter med løshund til tider i tett kratt og granskog.
  7. Er det noen som har et magasin for mye til en Marrochi SM64 22cal. halvauto. Eller har tips om hvor jeg kan få taki et. Har fått tilbud om å overta våpnet, men magasin er rotet bort. Ser ingen grunn til å overta et våpen jeg ikke får taki i magasin til... Alle tips og all hjelp mottas med takk.
×
×
  • Create New...