Jump to content

CmdrKeen

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CmdrKeen

  1. Hei,

     

    Jeg eier to pistoler og har så smått planer om å selge begge, for å kjøpe noen andre. Risikerer jeg å komme borti en slem byråkrat om jeg en periode står uten våpen? Kan våpenkontoret hevde at jeg ikke er våpeneier og dermed handler første våpen om igjen, så jeg må ha aktivitet tilsvarende 6 mnd prøveperioden på plass?

     

    På forhånd takk for hjelpen.

  2. Tusen takk for info .. Skal se om ikke det er noen igjen :-)

     

    2500.- er vel ikke gal pris?

     

    Grimstad? :D

     

    Hadde det salget kommet noen måneder før, så hadde jeg garantert kjøpt en av dem. Jeg har nettopp skutt 6 mnd intro-tiden med dem selv, og de klubbvåpenene trenger bare litt puss og kjærlighet. Spesielt puss.

  3. *Nynne på Bond-melodien* :lol:

    Begynner å kjenne lysten til å arrangere et Bond-stevne en eller annen gang :winke1: Med alkoholfrie martini's, smoking (aftenkjole for kvinnene) og masse mer

     

    Kjør på! Fikk min PPK i dag, og har gått rundt med et stort glis siden jeg var på posten :D

     

    20130606-IMG_9211.jpg

  4. Det lure, er å ikke skrive om slikt (Dvs - tekster som lett kan oppfattes som hvordan skaffer jeg meg mest skytevåpen) På åpne nettforum.

     

    Jeg er helt enig i den. Men jeg synes det var en litt negaiv spinn på tolkingen av spørsmålet. Jeg har lurt på det samme, men jeg foretrekker å tenke på det som å unngå tabber pga en våpenlov som er smått anal når det gjelder å tolke hva et våpen er egnet til.

     

    Å låse seg inne koster - i form av ny søknad, og verditap på våpen en kanskje må selge.

  5. :? Hva er galt med en Pardini med mekanisk avtrekk da? De fleste som har prøvd elektronikk skifter fort til mekanisk.. :P

     

    Tipper det handler om tilgjengelighet. Den eneste pardinien på Finn nå er med elektronisk.

     

    Det eneste problemet for elektronikk er at batterier ikke liker å yte skikkelig i kulde. Slik jeg forstår det, så ligger batteriet uansett i skjeftet - godt oppvarmet av hånden.

  6. Har sett på 3 forskjellige bruktpistoler.

    Pardini SP1 med elektronisk avtrekk.

    Walther GSP fra midten av 90 tallet med 22LR/32 sleide.

    Tesro TS22-2 sikkert også en god pistol, ser jo fin ut på bildet ihvertfall;)

     

    Øy! Disse sitter jeg også og vurderer, og jeg kan ikke kjøpe min første før om en måned. Jeg synes du skal importere fra danmark i stedet! ;)

  7. Kjøpte for første gang VG+ på iPad for å få lest den artikkelen. Den var da ikke så fryktelig ille? Det var kanskje en litt uggen start, med fokus på skoleskytinger så byttes det umiddelbart fokus til hvor raskt praktisk-skyttere kan putte bly i skivene? Men jeg synes det gikk over til å bli et fokus på politi og helsevesens manglende oppfølging av de som muligens er uskikket til å være våpeneiere. En slik fokus synes jeg er helt på sin plass.

  8. Tohåndsgrep har jeg aldri hørt om på Benelli-pistoler, men det er de to modellene du nevner det er snakk om. MP95E kommer uten matchgrep om du kjøper den ny, og med et lite avansert avtrekk. MP90S kommer med Nill-grep og et avtrekk som er justerbart de fleste veier.

     

    Beklager, det er NewbieKeen som er upresis her. Jeg mener tydeligvis "uten matchgrep" når jeg sier "tohåndsgrep" :)

  9. Vær obs på at det er et mye enklere avtrekkerenhet på Benellien uten anatomisk grep.

     

    Jasså? MP95E kan leveres med både to- og enhåndsgrep så vidt jeg forstår - i alle fall hos Hunters. Er du sikker på at du ikke blander MP95E (9k) og MP90S (15k) nå?

     

    edit: blandet modellnavnene. Pokkers Benelli og Canon som har dyreste modell med lavest nummer. Høyere er jo bedre! ;)

  10. Jeg synes ikke at anatomiske skjefter på klubbvåpen høres ut som noen god idé egentlig.

     

    1) Det er godt for mestringsfølelsen å skyte med to hender i starten.

    2) Folk har veldig forskjellige hender.

    3) Stakkars venstrehendte. Enten får de et eget våpen, som blir stemoderlig behandlet, ellers så får de ikke like tøffe våpen. Tap uansett.

     

    Matchvåpen med mulighet for tohåndsgrep er flott synes jeg.

×
×
  • Create New...