Jump to content

CmdrKeen

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

Community Reputation

1 Neutral

About CmdrKeen

 • Birthday 06/30/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hva er det jeg misforstår da? Fra https://dssn.no/wp-content/uploads/2018/09/Retningslinjer-våpenerverv.pdf Synes det ser veldig lovlig ut nå?
 2. Hei, Jeg eier to pistoler og har så smått planer om å selge begge, for å kjøpe noen andre. Risikerer jeg å komme borti en slem byråkrat om jeg en periode står uten våpen? Kan våpenkontoret hevde at jeg ikke er våpeneier og dermed handler første våpen om igjen, så jeg må ha aktivitet tilsvarende 6 mnd prøveperioden på plass? På forhånd takk for hjelpen.
 3. Grimstad? Hadde det salget kommet noen måneder før, så hadde jeg garantert kjøpt en av dem. Jeg har nettopp skutt 6 mnd intro-tiden med dem selv, og de klubbvåpenene trenger bare litt puss og kjærlighet. Spesielt puss.
 4. Kjør på! Fikk min PPK i dag, og har gått rundt med et stort glis siden jeg var på posten
 5. +1 Vakkert at Grannæs ikke får "skyve handikappede foran seg" når Bøsei begynner med å skyve sin datteren foran seg.
 6. Så 0.06? Fantastisk lavt til å ha en debatt om å forby våpen.
 7. Hei, Jeg beklager om dette har vært postet før, men jeg kom over denne: http://visual.ly/homicides-firearm-selected-countries Er det noen som vet hvordan Norge ligger an på en sånn oversikt?
 8. Brukte. I Skyfall blir han utstyrt med en PPK/S 9mm short. Jeg har også lyst på en Bond-pistol etterhvert. Skal kun koseskytes og da bare hvis jeg er dresskledd
 9. Jeg er helt enig i den. Men jeg synes det var en litt negaiv spinn på tolkingen av spørsmålet. Jeg har lurt på det samme, men jeg foretrekker å tenke på det som å unngå tabber pga en våpenlov som er smått anal når det gjelder å tolke hva et våpen er egnet til. Å låse seg inne koster - i form av ny søknad, og verditap på våpen en kanskje må selge.
 10. Tipper det handler om tilgjengelighet. Den eneste pardinien på Finn nå er med elektronisk. Det eneste problemet for elektronikk er at batterier ikke liker å yte skikkelig i kulde. Slik jeg forstår det, så ligger batteriet uansett i skjeftet - godt oppvarmet av hånden.
 11. Øy! Disse sitter jeg også og vurderer, og jeg kan ikke kjøpe min første før om en måned. Jeg synes du skal importere fra danmark i stedet!
 12. Hvordan er det å få tak i deler til en slik?
 13. Kom over denne i går. Ganske informativ sak imo: http://www.assaultweapon.info/
 14. +1 om Venstre. Det hadde vært greit å se et mer utdypende svar fra Høyre enn "både for og imot".
×
×
 • Create New...