Jump to content

CmdrKeen

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CmdrKeen

  1. Hva er det jeg misforstår da? Fra https://dssn.no/wp-content/uploads/2018/09/Retningslinjer-våpenerverv.pdf Synes det ser veldig lovlig ut nå?
  2. Hei, Jeg eier to pistoler og har så smått planer om å selge begge, for å kjøpe noen andre. Risikerer jeg å komme borti en slem byråkrat om jeg en periode står uten våpen? Kan våpenkontoret hevde at jeg ikke er våpeneier og dermed handler første våpen om igjen, så jeg må ha aktivitet tilsvarende 6 mnd prøveperioden på plass? På forhånd takk for hjelpen.
  3. Grimstad? Hadde det salget kommet noen måneder før, så hadde jeg garantert kjøpt en av dem. Jeg har nettopp skutt 6 mnd intro-tiden med dem selv, og de klubbvåpenene trenger bare litt puss og kjærlighet. Spesielt puss.
  4. Kjør på! Fikk min PPK i dag, og har gått rundt med et stort glis siden jeg var på posten
  5. +1 Vakkert at Grannæs ikke får "skyve handikappede foran seg" når Bøsei begynner med å skyve sin datteren foran seg.
  6. Så 0.06? Fantastisk lavt til å ha en debatt om å forby våpen.
  7. Hei, Jeg beklager om dette har vært postet før, men jeg kom over denne: http://visual.ly/homicides-firearm-selected-countries Er det noen som vet hvordan Norge ligger an på en sånn oversikt?
  8. Brukte. I Skyfall blir han utstyrt med en PPK/S 9mm short. Jeg har også lyst på en Bond-pistol etterhvert. Skal kun koseskytes og da bare hvis jeg er dresskledd
  9. Jeg er helt enig i den. Men jeg synes det var en litt negaiv spinn på tolkingen av spørsmålet. Jeg har lurt på det samme, men jeg foretrekker å tenke på det som å unngå tabber pga en våpenlov som er smått anal når det gjelder å tolke hva et våpen er egnet til. Å låse seg inne koster - i form av ny søknad, og verditap på våpen en kanskje må selge.
  10. Tipper det handler om tilgjengelighet. Den eneste pardinien på Finn nå er med elektronisk. Det eneste problemet for elektronikk er at batterier ikke liker å yte skikkelig i kulde. Slik jeg forstår det, så ligger batteriet uansett i skjeftet - godt oppvarmet av hånden.
  11. Øy! Disse sitter jeg også og vurderer, og jeg kan ikke kjøpe min første før om en måned. Jeg synes du skal importere fra danmark i stedet!
  12. Hvordan er det å få tak i deler til en slik?
  13. Kom over denne i går. Ganske informativ sak imo: http://www.assaultweapon.info/
  14. +1 om Venstre. Det hadde vært greit å se et mer utdypende svar fra Høyre enn "både for og imot".
  15. Jeg synes de kommer godt fra det jeg. Les selv: http://imgur.com/a/E0Zyp
  16. Kjøpte for første gang VG+ på iPad for å få lest den artikkelen. Den var da ikke så fryktelig ille? Det var kanskje en litt uggen start, med fokus på skoleskytinger så byttes det umiddelbart fokus til hvor raskt praktisk-skyttere kan putte bly i skivene? Men jeg synes det gikk over til å bli et fokus på politi og helsevesens manglende oppfølging av de som muligens er uskikket til å være våpeneiere. En slik fokus synes jeg er helt på sin plass.
  17. Beklager, det er NewbieKeen som er upresis her. Jeg mener tydeligvis "uten matchgrep" når jeg sier "tohåndsgrep"
  18. Jasså? MP95E kan leveres med både to- og enhåndsgrep så vidt jeg forstår - i alle fall hos Hunters. Er du sikker på at du ikke blander MP95E (9k) og MP90S (15k) nå? edit: blandet modellnavnene. Pokkers Benelli og Canon som har dyreste modell med lavest nummer. Høyere er jo bedre!
  19. Jeg synes ikke at anatomiske skjefter på klubbvåpen høres ut som noen god idé egentlig. 1) Det er godt for mestringsfølelsen å skyte med to hender i starten. 2) Folk har veldig forskjellige hender. 3) Stakkars venstrehendte. Enten får de et eget våpen, som blir stemoderlig behandlet, ellers så får de ikke like tøffe våpen. Tap uansett. Matchvåpen med mulighet for tohåndsgrep er flott synes jeg.
  20. nhd: Vil du ikke få trøbbel med tillatelsen hvis du vil kjøpe matchpistol når du allerede har en spesialpistol? Kan ikke spesialpistolen brukes til alle de andre fin-programmene?
  21. Klubben jeg skyter i bruker Benelli MP 95 som klubbvåpen. Sikkert denne: http://www.wingevapen.no/index.php?do=product&id=405 Det ser ut til å fungere veldig godt, for de er tilsynelatende aldri på service. En fin ting med å gi nybegynnere matchvåpen er at når jeg om 2-ish måneder kan kjøpe selv, så frister det ikke å kjøpe noe upresis tacticoole greier
  22. Enig. Heldigvis ser det ut til at de går for en femte sesong: http://www.history.com/shows/top-shot/a ... ot-casting
×
×
  • Create New...