Jump to content

lundis

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lundis

  1. Sssh..

    det å ramse opp mye dårlig whisky, i skjønn forening med en knippe gode + unnlate såppas mange edle dråper er ille nok. Men når atpåtil en blended kommer inn på andre plass p.g.a noe så trivielt som etiketten..

    ja, da er jeg glad dette aldri har funnet sted! :wink:

     

    Hva er en god whisky for deg da? Hva har du i hyllen som gjør deg så mye bedre enn de andre da?

  2. Presisering. Dette var ikke tenkt som noen sammenligning mellom Single malt og Blend. Rett og slett hva som er den beste whiskyen til en jeger. Ikke jaktwhisky. Jeg har skjelden whisky i sekken. Nytes i hytta, og det er således den beste whiskyen for å nippe til på hytta etter en lang dag ute på jakt jeg tenker på.

  3. Vurderer et slikt, da helst duck buster eller en killer combo fra jaktdepotet. Ser ikke ut som at XXL fører det lengre? Sjekka ebay også, men det står at de ikke sender internasjonalt. Har sendt en forespørsel via deadringerhunting.com, for å høre på pris og om de sender. Med frakt fra jaktdepotet blir det jo 600,-! Ikke det at 600 er så avskrekkende mye, men det er nå over 3 ganger mer enn det du opprinnelig ga..

     

    Xxl på Tiller i Trondheim har dissebpå lager. Så de senest igår. De hadde en annen type som kostet en femtilapp mer også.

  4. Opplevde 2-3 klikk med min winchester 94 her omdagen. Kjøpte den brukt. Virker nesten ubrukt. Har vel skutt ca 20 skudd med den før. Da har alt fungert bra. Hva kan klikkene skylles tro? Var innslag på skuddet.

  5. Lurer litt på hvor mye disse skruene skal strammes. Når jeg strammer til skruene(får skrudd enda endel mer) får jeg ikke sluttstykket til å gå. Må skru skruene såpass løst at det er mulig å stramme endel mer for at sluttstykket skal gå godt. Dette er på en Røssler Titan 6

×
×
  • Create New...