Hjortejakta 2016 er foreløpig satt på vent. Når gradestokken er like mykje over 20+ som under, då får det berre vera. Men eg kjenner at kroppen ikkje har godt av denne ventinga! Men når eg ser på alle som skriv innlegg på sosiale medier og allerede har jakta lenge, kordan tar de vare på kjøtet? Har alle kjølerom??
Apropos sosiale medier, eg synest det er synd at så mange har hoppa over frå Kammeret til fjesboka. Ein skulle tru at det var det same kor ein les om ka dyr folk har skote, men det er ikkje det. Det er meir utdjuping om jaktsituasjonane her, meir historie fram til skuddet. Sakna det.
Tildelinga i valdet mitt har gått vesentlig ned dei siste 2 åra, og med rette. Hjortebestanden har gått kraftig tilbake, den er nå på eit nivå kor det krevs innsats for å få dyra. Omtrent slik det var for 30 år sia. Eg skyt berre dyr i skogen, kunne nok plukka dei lettare på bøen. Men det er nå ein gong den jakta eg likar best. Nokon lika mora og andre dottera, og nokon begge to!