Jump to content

SideBySide

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SideBySide

  1. beklager, Ranger44.. Jeg misforsto det du skrev til å være litt for teoretisk til at det var praktisk mulig.. ikke verdens største problem dette, men virkelig noe som fikk meg til å lure. Og da beklager jeg når du kom med et oppriktig ment svar...
  2. Anden er skadet og i flukt, med ganske høy stressfaktor, vil jeg tro.. den følger vel ikke partikkelbevegelsen når den skal komme seg vekk?
  3. Det var et spennende svar, men hva når det er urolig sjø/vann? hvordan klarer de å beregne bølgetopp fra bølgebunn om de bare har neseborene klar fra vannskorpen?
  4. Her er en toppand hunn som har fått seg et "smykke" i løpet av sommeren. God avskyting men egentlig tankevekkende hva vi etterlater oss i naturen
  5. SideBySide

    image~2.jpg

    From the album: Jakt

  6. SideBySide

    kajakktur

    From the album: Hobby

  7. SideBySide

    And med fiskekrok

    From the album: Jakt

    Tankevekkende
  8. Jeg er på utskikk etter en fornuftig forklaring på hvor anden min ble av da den etter sikkert treff under kajakk-jakt dykket og forsvant. Jeg vet at det gamle svaret om at den "biter seg fast i bunnen" er avkreftet som myte, men akkuratt denne situasjonen fikk meg til å lure... Jeg skøyt fra kajakk på åpent vann og anden etterlot noen fjær mens den fallt på første skuddet. Klokkeklar treff, tenkte jeg, men i det anden lander forsvinner den under. Dette var 60-70 meter fra land og selv om jeg kan tro på at de kan svømme et stykke virker det veldig rart om en så tydelig såret fugl kan klare så langt strekke. Jeg ble på plassen i 15 minutter og speidet som en gal, både med å uten kikkert. Det er ikke første gangen det skjer, men jeg har opplevd at dykkender og fiskeender flyter opp igjen da de går tom for krefter.. Så hva skjedde? (kom gjerne med andre diskutable myter... http://www.klikk.no/produkthjemmesider/ ... 290798.ece)
×
×
  • Create New...