Jump to content

Verohans

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Verohans's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi har reinskåret det for fett å skyllet det fritt for blod i kaldt vann, deler der opp etter hvert kammer og la det i grovsalt-over og under. Lå i ca 2-3 døgn. Tok det opp å skyllet det igjen å hengte det opp over ovnen slik at det fikk en fin og lett tørkehinne. Hengte det så mørkt,tørt og kjøling og nå etter litt over 1 uke var det klart for en liten prøvesmak! Ble veldig bra
  2. Okei jeg ser for meg at det blir "vått" igjen når det skal tines etter å ha vært fryst, siden det er tørket før det fryses..
  3. Prøver oss for andre året på tørking av elghjerte, og resultatet er veldig bra! i år har vi tørket hjerte av kvige og okse, så det blir noe snacks av dette. Det jeg lurer på om det fuker å fryse hjertet etter at det er ferdig tørket? Er det noen som har prøvd dette og har erfaring med det?
×
×
  • Create New...