Jump to content

Sporsnø

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sporsnø's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tidligere år er det blitt lagt ut fellingskart fra året før Dovre/Snøhetta, har noen sett det hos fjellstyrene for 2017?
  2. Toppjakt med blaser R8 6,5x55 Hei, er det noen som har noen gode forslag til presis ferdigrulla ammo til 6,5x55 R8 løp som passer til toppjakt, som gir gode samlinger. Eventuelt lapua eller norma. har lest litt forskjellig om resultater, og har aldrig testa ferdigrullet i løpet ettersom jeg lader selv. Kom litt i tidsklemma før en eventuell toppjakt og kunne trengt noen gode tips. Tenker 140 A max ikke er brukandes dog
  3. Hei sunmøring, Takk for svar, det var det jeg tenkte selv også. Men måtte forhøre meg litt. Bruker dere da ett spesielt verktøy til dette. Ettersom vanlige flatjern er no good!! Isåfall må jeg skaffe meg ett sånnt.
  4. Hei Jeg skaffet meg en Blaser R8 i 6,5. Super børse. Men så kjøpte jeg ett nytt løp i 300 win mag. Tenkte å bruke samme montasje å kikkert på de to løpene. Er det da sånn at man må justere montasjen. Stramme den opp fra forskjellige løp. Eller skal det være spot on. Årsaken til at jeg spør er at når jeg flytter kikkert over på 300 win mag løpet så er det en liten slakke der. Ganske ny med blaser så en må forhøre seg litt
  5. Hei Var en av de som fikk kjøpt ett simle + kalv kort når inatur åpnet for salg her på mandag. !! Etter å ha bekreftet inne på statskog sine sider idag, ser jeg at det er mulighet for å legge til flere jegere. Ettersom det er første gang jeg jakter rein, skulle man gjerne hatt meg seg noen jaktvenner som er kjente med reinsjakt. Er det da slik å forstå at man kan legge til jeger venner der, og at de kan bære børse, eller må det være jegere med kort i samme området? Er det noen som har jaktet på området snøhetta kongsvold drivstua vest, hvis noen har gode tips for området, taes de imot med stor takk.
  6. Hei Jeg driver å prøver ut forskjellige kuler til min 270 WSM rifle Utover bruken fra tidligere har vi hatt stor suksess med den. Presisjon på linje med 6,5 og anslagsverdi som gjør at den kan brukes på lange hold. Det som overrasker meg litt er presisjonen i den hastigheten! TTSX fra Barnes er det siste prosjektet. Ettersom det var ønske om å gå over til ett blyfritt alternativ. Som regel bruker vi Nosler Accubond 140 grains til jakt. For trening 140 grains Hornady SST. Som har lik BC som accubond og er veldig presis. Kjører med 940 ms. Å det funker meget godt! Favoritt hittil er Berger VLD Hunting på 150 grains. 960 ms. De har en tendens til å gi best presisjon i min rifle. Skal prøve ut flere fra Barnes. Å som du sier. En må nok opp på 140 for de største dyra i våre skoger.
  7. testet i dag! Kjører på den. Chrono neste!
  8. Hei, Jeg lurte på om det var noen her inne som har ladet Barnes TTSX 130 Gr i 270 WSM ? Har Vith-N160 og N-560, Norma 204 og MRP. Ut ifra de ladedata som ligger på barnes sin hjemmeside lader de disse kulene ganske hardt, har noen erfaring rundt det med disse kulene? Jeg tenkte uansett å prøve meg litt frem, begynne lavt for så å jobbe seg oppover, men om noen hadde erfaringer taes de imot med stor takk ! Mvh 270 WSM lader !
×
×
  • Create New...