Jump to content

rognkjeksen

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rognkjeksen

  1. Har til nå fått 8 hummere. 4 av dem har vært rognhummere. 5 av hummerne har jeg fått på samme plass,så det begynner vel å begrense seg hvor mange som er igjen i området.. Har vurdert å flytte teinene,men problemet er å finne andre gode plasser som ikke er opptatt... Mange teiner i sjøen
  2. Fikk 3 stykker i dag:). Den ene var en stor rognhummer på 38 cm. Har det samme agnet i teinene siden jeg satte dem på mandag. Fyller bare på litt etterhvert. Føler agnet fisker bedre etter det har vært i teinene noen dager,selv om det er surt og råttent..
  3. Fikk 3 stk i dag . Og alle var i samme teina En stor rognhummer og en på 28 og en 29 cm.
  4. Dagens resultat ble en krabbe . Det kan jo bare bli bedre .
  5. Da var teinene i sjøen. Agnet med forskjellig agn.alt fra bedervet til ferskt agn. Blir spennende å se om det blir noen hummere:) Var ute med teinene i 3 tiden idag. Da var de fleste plasser jeg hadde tenkt å sette teinene allerede opptatt . Her gjelder det tydeligvis å vær tidlig ute . Uansett var det gøy å endelig å få satt teinene
  6. Går det ann at agnet blir for surt eller for råttent? Eller er det jo verre det lukter jo bedre? Noen som har noen erfaringer med dette?
  7. Har kjøpt meg 4 stk skotte/vestlandsteiner og er klar for hummerfiske for første gang:) Har også 2 gamle treteiner jeg har bygget litt om. Har en stor dunk med makrell og berggylte,som har ligget i litt salt i over en måned nå.. Lukter noe fryktelig Ser frem til 1 okt . Er spent.
×
×
  • Create New...