Jump to content

Lee1

Members
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Lee1

 • Birthday 08/22/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Liten test av den nye kaliber 12 Svarog Botfly slugstøpetang. Ladet svakt (26 grains longshot) Slug er skrudd fast i forladningen for å kunne brukes i både glatt og riflet løp. Reven var nyskutt med hagle like før testen og lå over en 5 l. kanne med vann. Sluggen slo hull i kanna på begge sider, men stoppet, etter å ha gått igjennom reven. Bilde 1 - Slug før lading. Bilde 2 - Rev over 5 l. kanne med vann. Bilde 3 - Utgang rev( skutt oven fra) Bilde 4 - Ekspandert slugs og inngangshull plastkanne. Bilde 5 - Ekspandert slugs fra siden. Foreløpig, kun ekspansjons/funksjonstest, men blir å teste ut presisjon og hastighet senere.
 2. https://www.ebay.com/itm/Shotshell-primer-pocket-conditioner-sizer-all-gauges-10-12-16-20-28-ga/293280531021?hash=item4448e1c24d:g:IzgAAOSw22ddgU9P Dette er løsningen på for romme/store tennhettelommer
 3. To Blackcloud stål med flitecontrol wad 12/89 konvertert til 12/70 38 g. us 4og 12/76 46 g. us 4 bly. Flitecontrol wads'n skal gi tettere samling /skuddbildet på langt hold enn vanlig wad Spent på resultate nå e får testa. Ska test på 50-60 m.
 4. Borr opp til 209 hagleprimer billigere, lettere å sette i og god tenning av all slags krutt ,lette og tunge ladninger.
 5. Borra opp ja, bruker Remington 209 primer. Skal viss nok være noen av de mykeste. Passer derfor eldre hagler med litt slappere anslag.
 6. E litt av sjarmen å stanse selv, men ladedata er alltid interessant Fordelen med longshot er at det normalt gir lavt trykk, selv med tunge ladninger og høye hastigheter.
 7. Justert ned til 36 gram hagl og 2 ekstra pappskiver, jevnere skuddbilde uten hull Funka på kråka på 35 m. å
 8. Hovedsvermen satt nede til høyre, husk at dette er en ladning uten moderne plastwad, men pappskiver fra div. esker. Er ennå i utprøvingsfasen, så mye kan nok finpusses på. Ikke mye data å finne, så må ta det litt gradvis, blir nok å prøve med pyrodex også. Dette er mest for å finne en koseladning for nostalgiturer etter rypa,med gammel hagle og "gammel" amo. For bedre prestanda, har jeg andre moderne ladninger og våpen Her er en prøvesmak med Nitedals Spesial Retro
 9. Nå var den testa😊 30 m. på naturlig størrelse blink. litt lav og til høyre, men har justert siktene på hagla(gammel hagle med skur bake og messing frontsikte), så nå går den midt på og litt høyere. 29 grains Longshot, rem. 209 primer 38 gram bly. hard, litt tykk papp over krutt, 17 skiver tykk,myk papp, hagl og papp fra vinkartong over hagl. lett krymp på hylsa og forseglet med vannglass. All lading på eget annsvar☝️☝️☝️
 10. Bli spennanes å test skuddbilde på denne. Plastfri både utapå og inni🎋 Til bruk i ei gammel langløpa, rolling block dame. Ladet moderat med røyksvakt krutt, selvstansa pappskillinger i div. tykkelse og hardhet og 5`er blyhagl.
 11. Noen som har tips til forsegling/liming av pappskilling (over shotcard) i messingpatroner? Vet at det brukes vannglasslim, og lurer på om Feks. locktite kan funke like godt.
 12. Lee1

  North American Arms

  Kjøpte den som Våpensmia hadde. Har solgt den videre, men har sett den lå på finn i ettertid FINN-kode: 98219367 Hysterisk morsom å skyte med, men har en pause med håndvåpen, og har DESSVERRE solgt den . Angrer enda.
 13. Måtte bare prøve, sette en Leeslug feil vei. Skutt i riflet slugsløp, ble det ganske brutalt. Prøveskutt på ca. 20 m. i ny skutt reve skrott, ble resultatet heller voldsomt, bilde 2 av reven, viser inngangshull!! Andre siden var mer eller mindre borte, og egnet seg ikke til fotografering. Konklusjon, er at den egner seg til sikker avliving, men ikke hvis en skal ta vare på pels. Presisjon på 25 m. Samling innenfor 2 cm, med wadcutterhull i pappen.
 14. Lee1

  Haglelading

  KRIGHOFF TRUMPH Kal.22mag. lengde 22cm Justerbar for treffpunkt og sitter fast i løpet når de er montert, blir brukt i KRIGHOFF sine drillinger. Kan ikke sammenlignes med de som ser ut som en patron. Må registreres.
 15. Lee1

  Haglelading

  Fikk finne ut av det selv Uslittet funka ikke, ble mere som en slugs. Men med 3 slitter nesten helt ned, 26 grains Longshot, win. 209 primer og 42 gram 5/6 blyhagl funka det. Fint skuddbilde på 25 m. uten hull ca. 75 cm diameter sverm med sylinderboring. Nå kan den lille Bærrebrætta`n få bli med på jakt. Oppsatt med 22 wmr innstikkspipe, to-fot og kikkert er den tett under 3 kg. Kan med enkle håndgrep, ta av og sette på/i innstikkspipa, kikkert og to-fot, så den kan brukes som hagle.
×
×
 • Create New...