Jump to content

Cox

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var en tur på lerduebane i nabokommune i helga, der var mengder med Fiocchi og jeg måtte bare plukke. Så da blir det mer testing av desse. Skal på jobb i 2 uker, så blir ingen testskyting før etter det. Takk for alle gode råd!
 2. Har prøvd, men utstøter støter uansett ut hetta før hylsa blir pressa. Mulig at jeg ikke har presset langt nok på første hylsene, men tror egentlig ikke det er årsaken, da nye tennhetter har litt mindre diameter enn original. Hetter sitter betydelig trangere i NIKE hylsene som jeg har prøvd. NIKE hylsene har høgere bunnpropp, ca 7,1mm. Virker som det ga litt mer press på krymp, men fikk ikke like fin krymp. Håper å få prøveskyte i morgen.
 3. Det ble bedre, den grå er Fiocchi. 60mm ut av pressa, kjørte ned til 58mm med SP12-2. Tennhetta satt litt bedre, men ikke stor forskjell. Basewad i Fiocchi hylsa 0,6mm lavere enn Saga. Prøvde å sette hette i NIKE hylse, der satt tennhetta betydelig bedre. Må sjekke mer i morgen hvilken type hylse dette er, har bra tilgang til denne. Fiocchi derimot, hadde jeg bare 2 av.
 4. Ja, tennhetter går lett i, har prøvd igjen og kunne faktisk presse den inn med fingrene. Har også målt gammel og ny tennhette, er samme diameter eller 1/100mm mindre på ns688. Skal prøve en annen type hylse, hva mener du med EVO hylse? Pappskive var tenkt ned i wad’en, under hagl. waden er SG22, har ikke høgere. Må forske litt mer på innstilling av stjernekrymp, stiller jeg ned kammen åpner stjernebretten seg ned i hylsa. Stiller jeg den helt opp, blir stjernebretten for «trang». Kan man stille patronlengde på pressa til 59mm og ta siste mm med SP12-2?
 5. Prøveskjøt 3 patroner, tennhetter kommer halvveis ut ved skyting. Saga hylser og NS688 tennhetter. Fikk ikke sjekket hastighet da det var for dårlig lys over kronograf. Kan/bør jeg ha en pappskive under hagla for å få opp stjernebretten?
 6. Første patron, 1,60 gram n-320, sg22, 32 gram bly, lengde 57,9. Krymp «koner» innover, men denne kan vel skytes?
 7. Nei, har som du ser ikke greid å skaffe krutt. Vil nå kjøpe VV n-320 slik at jeg kommer igang med dette. Sommeren er for min del en travel tid med mye jobb, dette har derfor blitt nedprioritert også. Nå som ting roer seg, hjortejakta er over for min del, er det på tide å ta det videre.
 8. Ha sendt spørsmål til Jaktdepotet, de kan nok skaffe, men det tar nok noe tid. Forstod de som de bare ville skaffe det som jeg bestilte. Må nok legge ferien til Sverige neste år.
 9. Kan jeg bruke ovenstående ladning med annen tennhette, NS688?
 10. GAUGE: 12Lead Shot 1 1/8 oz. ManufacturerHodgdon PowderInternat'l PrimerChed. 209 WadGU 1222 Maximum Load Grains19.5 Pressure7,400 PSI Velocity (ft/s)1,145
 11. Han er syk og butikken stengt.
 12. Noen som vet om det er noen som selger Vectan A1 i Norge? Har prøvd å skaffe siden i mai, gir snart opp.
 13. @culot Valgte ricaricamunizione, uten at jeg har sammenlignet så mye, synes at priser og frakt var helt greit. bestillte heller små mengder nå, for å få litt erfaring. Er litt usikker om jeg skal kjøpe MEC Sizemaster eller 600jr, sizemaster blir nesten dobbelt så kostbar.
 14. @hakapiken: bruker du Universal Charge Bar på 600jr? Ser for meg at det kan bli mange bøssninger på krutt for å få det til å stemme med ladevekt. Evt veie hver ladning? Kan vel bruke Lyman gen 6?
 15. OK, da var det i bestilling. Takk for hjelpen!
×
×
 • Create New...