Jump to content

Trollfugl

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Trollfugl's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Pass opp for "Frida" 3 dager igjen!
  2. Jeg endte vist på en Meopta meostar r1 3-10x50
  3. Får melde at jeg har gått til innkjøp av en Schultz & Larsen Classic dl 6,5x55 med Atec maxim demper og Meopta meostar r1 3-10x50. gjett om jeg gleder meg til bukkjakta
  4. Har samme erfaringen jeg også, Ballistol er jo veldig allsidig, lett å bruke men igjen litt tynn. Skulle vell ikke være noe problem viss man passer på å smøre rifla etter en regnfull dag ute..? Jeg har brukt Ballistol på hagla siden jeg kjøpte den i fjor med foreløpig godt resultat, men jeg har vært nøye med å smøre omtrent etter hver gang jeg har brukt den på jakt. Nå har jeg kjøpt meg rifle også, en Schultz & Larsen classic dl 6,5x55. Så må spørre litt om bruken av Ballistol på rifle også Skal sjekke den tråden. Takk:)
  5. Hva mener dere om ballistol? Mot rust, behandling av tre, generelt smøring og vedlikehold av våpen (spesielt rifle).? Er det noe man bør passe på når man smører våpen med ballistol? (fester, skruer, låskasse, løp på innsiden og utsiden, osv..) Skriv litt om deres erfaringer, har dere noe annet og anbefale? Takk på forhånd
  6. Som tittelen sier.. Nikon monarch mce 2,5-10x56 30mm med lys (pris ca. 5500kr) Eller Carl Zeiss duralyt 3-12x50 ret 60Med lys (pris ca. 7800kr) Jeg er ute etter en god allround kikkert til bruk på alt fra skumringsjakt til lyse dagen. Her jeg er ute etter meninger fra folk som har en av delene eller har prøvd begge kikkertene i felt (ikke bare sett i gjennom på butikken)
  7. Takk for svarene jeg var ute etter:) Det kan være greit å spørre litt før man bruker flere tusen på lokke fugler.
  8. Hei Jeg har erfart at med vanlig skall grågås bulvaner at det kommer både kortnebb, Canada og grågås. Er det flere som har erfart dette eller har jeg vært "heldig"?. Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg skal gå til innkjøp av nye lokkegås av typen NRAFUD som er mye mer detaljert en de jeg har fra før. Og om disse vil fungere på samme måte viss jeg kjøper bare grågås utgaven.?
×
×
  • Create New...